Stoere muurstickers voor kids: top 5! - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Stoere muurstickers voor kids: top 5!

24 Nov 2021
door Bas van Leeuwen

Stoere muurstickers voor kids: top 5!

Stoere muurstickers voor kids zijn ideaal om elke slaapkamer in een mum van tijd een heel andere sfeer te geven. Wil jij jouw zoon of dochter een super stoere kamer geven en kun je hier wel wat stoere muurstickers voor gebruiken? Dan ben je bij Muursticker4Sale natuurlijk aan het juiste adres. Wij hebben de leukste muurstickers voor kinderen in ons online assortiment. Natuurlijk kun je zelf de grootte en de kleur bepalen, waardoor je de muursticker voor de kinderkamer makkelijk aan de ruimte aan kunt passen. Wij geven je graag inzicht in onze top 5 stoere muurstickers voor kids.

  1. Gave muursticker van een politieauto

De politie weet altijd indruk te maken op kinderen. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat veel jonge kinderen later graag politieagent willen worden. Hoe stoer is het dan als je een echte politieauto op de muur van je slaapkamer hebt? Er zijn meerdere stoere muurstickers van de hulpdiensten, waaronder van de politie. Plaats een mooie politieauto op de muur en de slaapkamer is in een handomdraai superstoer!

 

  1. Stoere muursticker van een dinosaurus

Dinosaurussen zijn indrukwekkend. Ze spreken tot de verbeelding, zijn spannend en soms zelfs een beetje angstaanjagend. Veel kinderen zijn dol op alles wat met dino’s te maken heeft. Daarom zijn er fantastische muurstickers voor de kinderkamer beschikbaar binnen dit thema. Wat dacht je van muursticker met het skelet van een grote, stoere dinosaurus? Daar wordt iedere jonge dino-liefhebber blij van!

 

  1. Supersnelle muursticker van een sportwagen

Auto’s alleen maar voor jongens? Zeker niet! Ook meisjes kunnen heel blij worden van auto’s, en dan vooral van supersnelle auto’s natuurlijk. Met de stoere muurstickers met een sportwagen kun je de plank dan ook eigenlijk niet mis slaan. Bestel een snelle wagen in een kleur naar wens, zoals blauw, rood, groen, roze of grijs. Alles kan! We hebben verschillende stoere muurstickers van sportwagens. Je kunt dus niet alleen de kleur van de muursticker aanpassen op de kamer, maar ook het model van de sportauto!

 

  1. Stoere muursticker van een Boeing 747

Het ene kind houdt van snelheid op de weg, het andere kind is gek op snelheid in de lucht. Vliegtuigen zijn voor veel kinderen indrukwekkend, inspirerend en meer dan eens de moeite waard om in de lucht naar te wijzen. Hoe superstoer is het dan als er ook een Boeing 747 op de wand van de slaapkamer pronkt? He-le-maal niets! Je kunt een mooie muursticker van een vliegtuig bestellen in een grootte naar wens.

 

  1. Sportieve muursticker van een voetbal

Beweging is natuurlijk goed voor iedereen, zeker ook voor kinderen. Het mooie van kinderen is wel dat zij helemaal op kunnen gaan in de sport die zij beoefenen. Het gaat niet meer zomaar om een sport, maar echt om een passie. Dan is het natuurlijk leuk als er stoere muurstickers zijn die goed passen bij de favoriete sport. Bestel bijvoorbeeld een muursticker met een voetbal in een leuk design. Daar maakt ieder kind indruk mee op de vriendjes en vriendinnetjes. Onder onze stoere muurstickers voor de kinderkamer zijn natuurlijk meer populaire sporten vertegenwoordigd.

 

Je kunt ook een stoere muursticker zelf ontwerpen

Heb je onze stoere muurstickers bekeken, maar nét niet precies kunnen vinden wat je zoekt? Geen probleem! Bij ons kun je namelijk ook de muursticker zelf ontwerpen tegen een aantrekkelijke prijs. Maak de muursticker helemaal zoals jij het wilt, als verrassing voor je zoon of dochter, of gewoon door het samen te ontwerpen. Heb je nog vragen over onze stoere muurstickers? Dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.