Blog - Trapsticker kopen: 5 leuke opties van Muursticker4Sale! - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Trapsticker kopen: 5 leuke opties van Muursticker4Sale!

27 Feb 2022
door Bas van Leeuwen

Een trapsticker kopen is natuurlijk een goede manier om je trap nét even een leukere uitstraling te geven. Veel woningen, en zeker nieuwbouwwoningen, zijn voorzien van een geschilderde houten trap. Dat is praktisch en het ziet er mooi uit. Toch kun je wel al snel het idee hebben dat de trap er een beetje ‘saai’ uitziet. Dit kun je eenvoudig veranderen met een mooie trapsticker. Bij Muursticker4Sale kun je diverse soorten trapstickers online bekijken en op maat bestellen. Je kunt zelf bepalen in welke kleur je de trapsticker wilt kopen. Wij gaan er graag mee aan de slag en zorgen ervoor dat jij jouw trap kunt boosten zoals jij dat wilt.

Ontdek al onze trapstickers online en vind jouw favoriet!

Je kunt bij ons altijd een trapsticker bestellen die bij de uitstraling van jouw trap én bij je persoonlijke smaak past. Wij hebben een leuk assortiment trapstickers voor je samengesteld, onder meer met mooie teksten, spreuken en zelfs delen van songteksten. Laat je inspireren door de mogelijkheden en ontdek welke trapsticker het best bij jou past. Je kunt deze trapsticker kopen in een kleur die jij mooi vindt. Er is een ruim kleurenpalet beschikbaar, dus ook jouw favoriete kleur zit er zeker tussen. Weet je precies wat je wilt? Dan kun je direct deze trapsticker bestellen tegen een scherpe prijs. Ben je er nog niet uit? Wij geven je graag 5 leuke ideeën uit ons online assortiment trapstickers.

  1. Een trapsticker kopen met Nederlandstalige tekst

Teksten in het interieur zijn heel populair. Het is een echte trend om teksten in huis te hebben, in de vorm van een muursticker, een schilderij of leuke bordjes. Natuurlijk kun je ook op de trap met mooie teksten aan de slag. Je kunt bij ons een trapsticker met Nederlandse tekstkopen, zodat iedereen de tekst direct begrijpt. Kies bijvoorbeeld voor de welbekende variant van ‘in dit huis…’ en je geeft je trap in een handomdraai een sfeervolle en vooral inspirerende uitstraling.

  1. Een Engelse tekst voor op de trap

Hou jij van de teksten die iets vertellen over de sfeer in huis, maar wil je eigenlijk geen trapsticker kopen met een Nederlandstalige tekst? Dan is het natuurlijk ook een optie om een trapsticker met Engelse tekst te bestellen. Veel mensen zijn van mening dat een tekst in het Engels net even wat leuker, mooier of sierlijker klinkt. Een ‘vreemde’ taal heeft toch altijd iets bijzonders. Natuurlijk hebben wij meerdere stickers voor op de trap met een Engelse spreuk in ons assortiment.

  1. Kies voor een praktische tekst met knipoog

Wij hebben ook enkele trapstickers online staan die niet alleen leuk zijn, maar ook praktisch. Ken je het? De kinderen mogen eigenlijk niet met schoenen aan naar boven, maar in hun enthousiasme stampen ze toch met moddervoeten de trap op. Je kunt een tekst voor op de trap kopen die de kinderen, en anderen, eraan herinnert dat het niet de bedoeling is dat je met schoenen aan naar boven gaat. Plaats een praktische reminderop de trap en het wordt niet meer vergeten!

  1. De meest populaire tekst voor in huis

Mensen die houden van mooie teksten in huis, hebben vrijwel altijd ook wel ergens de tekst ‘Home Sweet Home’ staan, liggen of hangen. Het is de meest populaire tekst die we in Nederlandse woningen tegenkomen. Waarom zou je niet ook op de trap van deze mooie boodschap genieten? Je kunt bij ons een mooie Home Sweet Home trapsticker kopen in een kleur die goed past bij jouw interieur. Wil je deze muursticker bestellen, dan kun je direct de gewenste kleur aangeven.

  1. Een trapsticker kopen met een songtekst

Je kunt bij ons ook een trapsticker kopen met een deel van een songtekst. Zowel in het Engels als in het Nederlands zijn er prachtige liedjes gemaakt die een bijzondere en betekenisvolle boodschap bevatten. Denk bijvoorbeeld aan de tekst ‘You Never Walk Alone’, uiteraard uit het nummer van Lee Towers. Wil je liever een Nederlandstalige songtekst op je trap? Ook dan hebben we inspirerende teksten voor je in onze webwinkel. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren!

Direct een mooie trapsticker kopen die bij je past

Wil jij ook een leuke tekst voor op de trap? Dan kun je bij ons de beste stickers voor op de trap bekijken om leuke ideeën op te doen. Je komt zeker trapstickers tegen die je direct aanspreken. Het wordt nog bijna lastig om een keuze te maken! Wil je een mooie trapsticker kopen die bij je past én die de juiste kleur heeft voor in jouw interieur? Deze trapsticker kun je altijd bestellen in onze webwinkel. Jij kunt namelijk zelf de gewenste kleur aangeven tijdens het bestellen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie en advies over onze trapstickers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.