Trapstickers geven uw trap een heel andere uitstraling

Trapstickers geven uw trap een heel andere uitstraling

  • Geplaatst op
  • Door Bas van Leeuwen

Op onze website kunt u vele leuke muurstickers en raamstickers bestellen. Toch zijn er ook trapstickers te bestellen en deze kunnen uw trap een heel ander aanzien geven. Het leuke is dat de tekst dan over meerdere treden verdeeld wordt. U ziet dan ook dat wanneer er gasten zijn dat die vol interesse naar uw trap kijken. Het kunnen leuke teksten zijn die op de trap geplakt worden zoals de dingen die in uw huis gedaan worden. Ook kan het een mededeling zijn dat de schoenen uitgedaan moeten worden voordat men naar boven loopt.

Net zoals bij de muurstickers en de raamstickers kunnen de trapstickers ook op maat worden gemaakt en kunnen deze ook uw eigen ontwerp of tekst hebben. Het aanbrengen van de stickers op de trap dat gaat zeer eenvoudig en dit is binnen enkele minuten gebeurt. Mocht u om één of andere reden de sticker toch weer willen verwijderen dan is dit geen enkel probleem. Toch kunnen wij u zeggen dat u zeer tevreden zult zijn en dat u ook tot de conclusie zult komen dat u op een heel eenvoudige wijze uw trap kunt verfraaien. Vergeet u dan ook niet om ook onze mooie collecte aan trapstickers te gaan bekijken en wij hopen dan ook dat u binnenkort de trotse eigenaar van een fraaie trapsticker bent.

 

Uw hele huis knapt op van een mooie sticker

 

Niet alleen uw trap kunt u verfraaien door er een opvallende trapsticker op te gaan plakken. Dit kunt u ook op al uw muren in huis doen en op uw ramen. Het toilet is een mooi voorbeeld van een ruimte waar u niet teveel accessoires wilt hebben staan. Een sticker is een uitstekende oplossing. Deze neemt verder geen ruimte in en geeft toch een persoonlijk tintje aan de kleinste kamer in het huis. Het voordeel van de stickers is dat deze op iedere maat te drukken zijn. De standaardmaten die ziet u al bij de sticker zelf staan.

 

Ziet u een leuke sticker en moet er een kleine aanpassing komen dan kunt u dit per e-mail doorgeven. Ook als u een heel eigen ontwerp wilt maken dan is het geen enkel probleem. Een ander groot voordeel is dat het voordelig is. Een schilderij of een foto op maat laten maken kost veel geld. Dit is bij de diverse stickers niet het geval. Het is dan ook niet zo vreemd dat er in steeds meer huishoudens in Nederland muurstickers, raamstickers en nu ook trapstickers te zien zijn. Raak ook overtuigd van de kracht van uw eigen persoonlijke sticker in huis en ga kijken welke leuke ontwerpen er allemaal al in assortiment beschikbaar zijn.

Webshop keurmerk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »