Blog - Verfraai je woonkamer met een muursticker - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Verfraai je woonkamer met een muursticker

7 Jun 2019
door Bas van Leeuwen

Verfraai je woonkamer met een muursticker

Maak van je woonkamer een unieke omgeving met een muursticker, of misschien heb je wel een mooie spreuk die je als muursticker in de woonkamer wilt hebben. Je kunt hiervoor bestaande stickers kopen, maar ook een eigen ontwerp is mogelijk om te laten maken. Zo weet je zeker dat je een muursticker hebt die je nergens anders tegen zult komen. Muurstickers met leuke dieren doen het ook erg goed in de woonkamer, schattige uiltjes of mooie vogels. Of fladderende vlinders die je woonkamer net iets anders maken dan een gebruikelijke kamer.

Bloemen en bomen brengen een verfijnde en natuurlijke sfeer in huis. Bij muursticker4sale heb je een uitgebreide keuze boom en bloemstickers waaruit je kunt kiezen. Omdat muurstickers geen randen hebben is het resultaat na het aanbrengen nog mooier. Je bent niet gebonden aan een specifieke plaats, waar jij de sticker wilt hebben kun je deze plakken. Eenvoudig breng je de sticker aan op de gewenste plaats en je hebt er jaren plezier van.

Muurstickers zijn geschikt voor iedere ruimte

Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of het toilet zijn muurstickers een sieraad op de muur. Wakker worden met je favoriete spreuk op de muur is direct een goed begin van de dag. In de slaapkamer van je dochter of zoon een gelukswens, je kunt met muurstickers iedere ruimte een persoonlijk tintje geven. Bij binnenkomst in je woning word je er aan herinnerd hoe mooi het leven is, dit zijn persoonlijke dingen die iets met je doen. Een muursticker is niet zomaar een sticker, het verteld iets over je als persoon en hoe je in het leven staat.

Maar het hoeft natuurlijk niet allemaal serieus te zijn, er zijn meer dan genoeg leuke en grappige muurstickers die je kamer toch een persoonlijk tintje geven. Ook voor de keuken zijn er verschillende leuke spreuken en stickers met teksten te verkrijgen, serieus en gecombineerd met een vleugje humor. Het kleinste kamertje in huis wordt vaak vergeten bij de styling van een huis, maar muursticker4sale is dit kamertje niet vergeten. Er zijn zelfs leuke stickers voor op de toiletbril te verkrijgen. Genoeg keus om ook de toilet op te vrolijken en je persoonlijke smaak te laten zien aan iedereen.

Ook op de werkplek een geschikte muursticker

Kantoren staan nu niet bekend om hun gezellige sfeer, kale witte muren wat niet echt motiveert om er de hele dag in te verblijven. Maar daar komt verandering in met een leuke muursticker, je saaie witte kantoorruimte is veranderd in een verlengstuk van jezelf. Een eigen ontwerp muursticker zorgt ervoor dat je weer met plezier je werk doet, met plezier naar kantoor dat wil toch iedereen wel?