Waar moet u op letten voordat u een sticker gaat bestellen?

Waar moet u op letten voordat u een sticker gaat bestellen?

  • Geplaatst op
Waar moet u op letten voordat u een sticker gaat bestellen?

Misschien heeft u wel een sticker uit ons assortiment op het oog die u graag wilt bestellen. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee maar we willen u vragen met enkele zaken rekening te gaan houden. Het is goed om te weten waar u precies de sticker wilt gaan plakken. Nu weet u waarschijnlijk wel op welke muur of raam dit is maar maar weet u ook zeker dat u de juiste maten gaat bestellen? Het gebeurt nog regelmatig dat er stickers besteld worden die dan toch te groot zijn of die juist te klein zijn. U plaatst een bestelling om uw interieur ermee te verbeteren en u wilt dan ook zeker weten dat het prima zal staan in uw woning. Heeft u dan ook een leuke sticker gezien welke u wilt gaan bestellen kijkt u dan naar de maten. Gaat u dan naar de muur of het raam en kijk of dit echt de formaten zijn die bij de situatie passen. Wanneer u het zeker wilt weten kunt u ook op de muur het raam enkele post-its plakken. Zo ziet u dan hoe groot of klein de sticker is en krijgt u ook een goede indruk of u het juiste formaar besteld. De post-its kunt u dan ook weer makkelijk gaan verwijderen en u weet dan ook zeker dat u de juiste bestelling plaatst.

Het zou natuurlijk een grote teleurstelling zijn als u een bestelling plaatst en deze blijkt dan niet te kloppen. Vooral als u dan toch gaat besluiten om de sticker op te plakken en deze is niet naar uw wens dan is dit erg vervelend. De sticker die u besteld daarvan wilt u dat deze lang op uw muur of raam zichtbaar blijft. Het is dan ook goed om er zeker van te zijn dat u de juiste afmetingen heeft besteld.

Alle maten zijn te bestellen

Het kan voorkomen dat wanneer u de maten op uw muur uitzet dat deze te groot of te klein zijn en dat er dan ook geen standaard formaat is wat wel voldoet. Toch zou u misschien dan wel echt een bepaalde sticker uit ons assortiment willen bestellen. Dit is geen probleem en u kunt dan contact met ons op gaan nemen. Daarin geeft u aan om welke sticker het dan gaat en welke afmetingen u wenst. Wij gaan dan de sticker op maat voor u laten drukken en zo heeft u precies de juiste afmetingen voor uw muur of raam. U zult merken dat de kosten hiervoor ook enorm meevallen en dat u dan ook nog steeds een voordelige sticker gaat bestellen.

Wilt u een sticker bestellen zorg dan dat u zeker bent van de afmetingen. De juiste sticker op uw muur of raam zal u veel plezier bezorgen en daar zal u dan lange tijd met plezier naar gaan kijken. Heeft u al een sticker in gedachte welke u graag wilt gaan bestellen?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »