Waar moet u op letten voordat u een sticker gaat bestellen? - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Waar moet u op letten voordat u een sticker gaat bestellen?

18 Dec 2015

Het zou natuurlijk een grote teleurstelling zijn als u een bestelling plaatst en deze blijkt dan niet te kloppen. Vooral als u dan toch gaat besluiten om de sticker op te plakken en deze is niet naar uw wens dan is dit erg vervelend. De sticker die u besteld daarvan wilt u dat deze lang op uw muur of raam zichtbaar blijft. Het is dan ook goed om er zeker van te zijn dat u de juiste afmetingen heeft besteld.

Alle maten zijn te bestellen

Het kan voorkomen dat wanneer u de maten op uw muur uitzet dat deze te groot of te klein zijn en dat er dan ook geen standaard formaat is wat wel voldoet. Toch zou u misschien dan wel echt een bepaalde sticker uit ons assortiment willen bestellen. Dit is geen probleem en u kunt dan contact met ons op gaan nemen. Daarin geeft u aan om welke sticker het dan gaat en welke afmetingen u wenst. Wij gaan dan de sticker op maat voor u laten drukken en zo heeft u precies de juiste afmetingen voor uw muur of raam. U zult merken dat de kosten hiervoor ook enorm meevallen en dat u dan ook nog steeds een voordelige sticker gaat bestellen.

 

Wilt u een sticker bestellen zorg dan dat u zeker bent van de afmetingen. De juiste sticker op uw muur of raam zal u veel plezier bezorgen en daar zal u dan lange tijd met plezier naar gaan kijken. Heeft u al een sticker in gedachte welke u graag wilt gaan bestellen?