Waar moet u op letten voordat u een sticker gaat bestellen?

Waar moet u op letten voordat u een sticker gaat bestellen?

  • Geplaatst op
Waar moet u op letten voordat u een sticker gaat bestellen?

Misschien heeft u wel een sticker uit ons assortiment op het oog die u graag wilt bestellen. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee maar we willen u vragen met enkele zaken rekening te gaan houden. Het is goed om te weten waar u precies de sticker wilt gaan plakken. Nu weet u waarschijnlijk wel op welke muur of raam dit is maar maar weet u ook zeker dat u de juiste maten gaat bestellen? Het gebeurt nog regelmatig dat er stickers besteld worden die dan toch te groot zijn of die juist te klein zijn. U plaatst een bestelling om uw interieur ermee te verbeteren en u wilt dan ook zeker weten dat het prima zal staan in uw woning. Heeft u dan ook een leuke sticker gezien welke u wilt gaan bestellen kijkt u dan naar de maten. Gaat u dan naar de muur of het raam en kijk of dit echt de formaten zijn die bij de situatie passen. Wanneer u het zeker wilt weten kunt u ook op de muur het raam enkele post-its plakken. Zo ziet u dan hoe groot of klein de sticker is en krijgt u ook een goede indruk of u het juiste formaar besteld. De post-its kunt u dan ook weer makkelijk gaan verwijderen en u weet dan ook zeker dat u de juiste bestelling plaatst.

Het zou natuurlijk een grote teleurstelling zijn als u een bestelling plaatst en deze blijkt dan niet te kloppen. Vooral als u dan toch gaat besluiten om de sticker op te plakken en deze is niet naar uw wens dan is dit erg vervelend. De sticker die u besteld daarvan wilt u dat deze lang op uw muur of raam zichtbaar blijft. Het is dan ook goed om er zeker van te zijn dat u de juiste afmetingen heeft besteld.

Alle maten zijn te bestellen

Het kan voorkomen dat wanneer u de maten op uw muur uitzet dat deze te groot of te klein zijn en dat er dan ook geen standaard formaat is wat wel voldoet. Toch zou u misschien dan wel echt een bepaalde sticker uit ons assortiment willen bestellen. Dit is geen probleem en u kunt dan contact met ons op gaan nemen. Daarin geeft u aan om welke sticker het dan gaat en welke afmetingen u wenst. Wij gaan dan de sticker op maat voor u laten drukken en zo heeft u precies de juiste afmetingen voor uw muur of raam. U zult merken dat de kosten hiervoor ook enorm meevallen en dat u dan ook nog steeds een voordelige sticker gaat bestellen.

 

Wilt u een sticker bestellen zorg dan dat u zeker bent van de afmetingen. De juiste sticker op uw muur of raam zal u veel plezier bezorgen en daar zal u dan lange tijd met plezier naar gaan kijken. Heeft u al een sticker in gedachte welke u graag wilt gaan bestellen?

Webshop keurmerk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »