Ontwerp je eigen muursticker bij - Muursticker4sale
 • Lorem ipsum

Zelf een muursticker ontwerpen

12 Dec 2021
door Bas van Leeuwen

Zelf een muursticker ontwerpen: dé perfecte muursticker creëren

Zelf een muursticker ontwerpen is een heel goed idee als je echt iets unieks in huis wilt. Je kunt eenvoudig een eigen muursticker maken bij Muursticker4Sale, zodat je kunt genieten van bijzondere, leuke en vooral unieke muurstickers in je eigen huis. Natuurlijk hebben wij een groot assortiment leuke muurstickers voor je klaarstaan in onze webwinkel. Hier hebben we muurstickers in de meest uiteenlopende categorieën, voor jong en ouder, voor elke ruimte in huis. Toch, misschien zit daar nu nét niet bij wat jij zoekt. Je kunt dan jouw ideale muursticker zelf ontwerpen. Wij maken deze graag voor je!

Waarom zelf een muursticker ontwerpen?

Bij Muursticker4Sale kun je online eindeloos veel leuke muurstickers vinden. Denk onder meer aan muurstickers in de thema’s sport, vervoer, kinderen, babykamer of teksten. Zomaar een greep uit de mogelijkheden. Deze leuke muurstickers kun je al enigszins op maat laten maken. Je kunt namelijk zelf de kleur kiezen en het gewenste formaat aangeven. Toch, de muursticker blijft in de basis hetzelfde. Wil jij echt unieke muurstickers? Dan kun je de muursticker zelf ontwerpen. Je kunt zo een eigen muursticker maken, precies zoals jij het wilt, zonder dat je vast zit aan een standaard basisontwerp. Ga jij zelf een muursticker ontwerpen, dan weet je dus ook zeker dat niemand anders dezelfde muursticker heeft. Als dat niet uniek is…

Is een eigen muursticker maken lastig?

Een muursticker zelf ontwerpen klinkt misschien lastig, maar dat is het niet als je dit doet via onze website. Bij ons kun je namelijk gebruik maken van een handige ontwerptool voor het maken van jouw unieke muurstickers. Je kunt zo zelf een muursticker ontwerpen op basis van een plaatje dat jij leuk vindt. Vervolgens kun je zelf bepalen wat er precies op de muursticker komt te staan. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk tekst toevoegen, waarbij je ook zelf het lettertype en de lettergrootte kunt kiezen. Ga je zelf een muursticker ontwerpen met tekst? Dan raden we je altijd aan om de tekst goed te checken op typefoutjes. Deze worden door onze ontwerptool namelijk niet opgemerkt. Met onze ontwerptool kun je dus heel eenvoudig een eigen muursticker maken, precies zoals jij het wilt.

Unieke muurstickers voor elke ruimte in huis

Als je bij ons zelf een muursticker ontwerpt, dan maken wij deze op maat voor je. Je ontvangt dan van ons een unieke muursticker, gemaakt van vinyl, van de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat de muursticker, indien nodig, schoongemaakt kan worden met een vochtige doek. Je kunt helemaal zelf een muursticker ontwerpen voor bijvoorbeeld je slaapkamer, in een formaat en kleur naar wens. Zo kun je de uitstraling van de muursticker makkelijk aanpassen op de andere kleuren in de ruimte. Natuurlijk kun je ook een eigen muursticker maken voor de woonkamer, de keuken of een andere ruimte in huis. Doordat het formaat ook naar wens kan worden ingesteld, past de unieke muursticker altijd perfect op de muur waarop jij de sticker wilt hebben.

Jouw eigen muursticker maken in je favoriete kleur

Ga je een muursticker zelf ontwerpen, dan wil je niet alleen dat wij de gewenste afbeelding en tekst gebruiken. Je wilt natuurlijk ook dat de muursticker wordt gemaakt in een kleur die jij mooi vindt, en die goed bij de betreffende ruimte past. Dat kan! Wij bieden je namelijk ook eindeloos veel kleurkeuze voor de unieke muurstickers. Zo kun jij je muursticker zelf ontwerpen in de volgende kleuren:

 • Geel
 • Oranje
 • Rood
 • Roze
 • Lichtblauw
 • Donkerblauw
 • Groen
 • Lichtbruin
 • Donkerbruin
 • Wit
 • Zwart
 • Lichtgrijs
 • Donkergrijs
 • Zilver
 • Goud

Alle unieke muurstickers worden aangeleverd met een matte afwerking van hoge kwaliteit. Voor gouden en zilveren muurstickers zorgen wij voor een glimmende afwerking, uiteraard van dezelfde kwaliteit.

Kunnen de muurstickers op elke ondergrond worden geplaatst?

De muurstickers zijn geschikt voor plaatsing op diverse ondergronden, maar niet elke ondergrond is goed geschikt. Dit geldt overigens niet alleen voor de maatwerk muurstickers, maar voor alle muurstickers. Je kunt deze prima plaatsen op keukenkastjes, op hout, bijna alle latexsoorten en muurverfsoorten, op deuren, metaalsoorten, aluminium, glad behang, vliesbehang en glasvezelbehang. De muurstickers blijven niet goed plakken op gips, granol, muurverf met een grove structuur, muurverf met water- en vuilafstotende kwaliteiten en op ruw beton. Weet je niet zeker of jouw ondergrond geschikt is? Wij adviseren je natuurlijk graag.

Zelf een muursticker ontwerpen: ga aan de slag!

Wil jij ook genieten van leuke muurstickers, maar kun je in ons ruime assortiment niet precies vinden wat je zoekt? Dan kunnen wij unieke muurstickers voor je maken. Je kunt zelf een muursticker ontwerpen door gebruik te maken van onze ontwerptool. Op makkelijke wijze kun je de muursticker zelf ontwerpen naar je eigen wensen en smaak. Klaar? Check dan altijd je ontwerp, ook op typefoutjes, en bevestig pas als deze echt in orde is. Zo makkelijk is het om een eigen muursticker te maken. Ga direct aan de slag! Heb je eerst nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.