• Lorem ipsum

Unicorn behang in de mooiste designs

Toon:
€35,00
Artikelcode B2
€35,00
Artikelcode B7
€35,00
€35,00
Artikelcode B21
€35,00
Artikelcode B6
€35,00
Artikelcode B4
€35,00
Artikelcode B8
€35,00
Artikelcode B9
€35,00
€35,00
€35,00
Artikelcode B13
€35,00
Artikelcode B14
€35,00
€35,00
Artikelcode B19
€35,00
Artikelcode B17
€35,00
Artikelcode B20
€35,00
€35,00
Artikelcode B11
€35,00
€35,00
€35,00
Artikelcode B22
€35,00
€35,00
€35,00
Toon:
Unicorn behang in de mooiste designs

Unicorn behang is natuurlijk niet zomaar behang. Je zou bijna denken dat dit magisch behang is. Er zijn immers maar weinig schepsels zo magisch als de eenhoorn. Je komt altijd in een beetje een dromerige en sprookjesachtige sfeer als je naar een unicorn kijkt. Dit is precies de sfeer die ontstaat wanneer je gebruik maakt van unicorn behang. Natuurlijk heb je bij Muursticker4Sale de keuze uit tal van indrukwekkende designs, van statisch en cartoonachtig tot bijna realistisch. Natuurlijk is het unicorn behang ideaal om een fantastische kinderslaapkamer mee op te fleuren.

Wat is er zo bijzonder aan unicorn behang?

Misschien is het niet eens zo zeer wat er nu zo bijzonder aan unicorn behang is. Een belangrijkere vraag is wel wat het is dat de unicorn, of de eenhoorn, nu zo bijzonder maakt. De eenhoorn is een mythisch dier dat al sinds de Oudheid wordt ingebeeld. Het is eigenlijk een verzonnen dier, maar waaraan wel meerdere belangrijke betekenissen worden gekoppeld. Zo staat de eenhoorn symbool voor magie en in bepaalde landen staat de unicorn voor rijkdom en overvloed. De eenhoorn staat ook voor jezelf durven zijn ook als je ‘anders’ bent, en dat is misschien wel de mooiste betekenis die eraan gegeven wordt. Dat is, wat ons betreft, wat de eenhoorn bijzonder maakt. En dat zorgt er dan natuurlijk weer voor dat het unicorn behang ook bijzonder is!

Unicorn behang voor een dromerige kinderkamer

Jonge kinderen hebben vaak een uitgesproken voorkeur voor bepaalde kleuren en thema’s. Denk aan de kinderen die weg zijn van alles wat een sirene heeft of de kinderen die enthousiast worden van toverstokjes en prinsessen. Elk kind heeft unieke passies, net als volwassenen eigenlijk. De eenhoorn weet veel kinderen te inspireren met het bijzondere uiterlijk en de prachtige kleuren waarin de unicorn vaak verschijnt. Dit is zeker ook terug te zien in de unicorn behang designs. Denk aan manen in meerdere prachtige kleuren. Natuurlijk is elk design unicorn behang anders, maar ze zijn allemaal even inspirerend en vrolijk. Zelfs voor volwassenen blijft de magie van de eenhoorn ‘hangen’, waardoor we je eigenlijk niet hoeven te vertellen dat je echt een dromerige slaapkamer voor je kleintje kunt maken met unicorn behang.

De eenhoorn blijft tot de verbeelding spreken

Zoals gezegd blijft de eenhoorn vaak tot de verbeelding spreken. Eerlijk is eerlijk, er zijn ook meer dan genoeg volwassenen die helemaal gek zijn van alles wat met de eenhoorn te maken heeft. Het is dan ook niet zo vreemd dat kinderen er ook echt bij weg kunnen dromen. In ons assortiment unicorn behang vind je de mooiste en meest unieke designs, kleurrijk en inspirerend voor kinderen. Je kunt kiezen voor een sprookjesachtige weergave of een getekende weergave, maar we hebben ook unicorn behang met afbeeldingen die zeer realistisch zijn. Zo kun je altijd kiezen voor een eenhoorn behang dat perfect bij jouw kindje past.

Eenhoorn behang voor de echte sprookjessfeer

Sprookjes zijn heerlijk om naar de kijken of te luisteren. Ze brengen een bepaald gevoel over, en precies dit gevoel kan ook de unicorn overbrengen. Wil je een slaapkamer in deze sfeer realiseren voor je kleintje? Dan kun je denken aan thema’s zoals prinsesjes, dwergen, Disney en natuurlijk ook de eenhoorn. Met ons unicorn behang kun je in een handomdraai een magische sprookjessfeer realiseren in de kinderkamer. Natuurlijk is het unicorn behang ook prachtig voor een unieke babykamer die je nooit meer zal vergeten. We houden stiekem toch gewoon allemaal van die sprookjesachtige sfeer?

Ontdek alle schattige eenhoorns in ons aanbod

In ons assortiment unicorn behang kom je de meest bijzondere eenhoorns tegen. Denk aan prachtige eenhoorns met dromerige, grote ogen of aan unicorns met manen als de regenboog. Er zijn unicorns die springen en dansen, maar ook eenhoorns die echt staan te poseren. Kies voor een bijna realistische weergave van de eenhoorn of juist voor een eenhoorn die in de buurt komt van de echte Disney-stijl. Kortom, ons assortiment unicorn behang heeft echt voor elk wat wils. Het maakt niet uit wat voor sfeer je wilt creëren, van bijzonder tot ronduit magisch, het kan allemaal met ons unicorn behang. Zoek jij naar de perfecte afbeelding van een eenhoorn? Dan wil jij zeker een kijkje nemen in ons online aanbod unicorn behang.

Ervaar het gemak van zelfklevend textiel behang

Bij Muursticker4Sale kun je zelfklevend textiel behang bestellen. Hierbij heb je de zekerheid van een hoogwaardige kwaliteit, maar ook de zekerheid dat je niet eindeloos hoeft te ploeteren met lijm om het behang mooi op de muur te krijgen. Zelfklevend textiel behang heeft geen lijm nodig en kan eenvoudig op een kale en schone muur worden aangebracht. Ben je na verloop van tijd toe aan iets anders of ga je de slaapkamer van je opgroeiende kindje weer veranderen? Dan is het goed om te weten dat het zelfklevende textiel behang ook weer makkelijk te verwijderen is. Het komt veel sneller en makkelijker van de muur dan regulier behang dat met lijm is bevestigd. Ideaal toch?

Creëer een droomslaapkamer voor je kindje

Het unicorn behang is natuurlijk in het bijzonder geschikt voor kinderkamers en babykamers. Je wilt je kindje een echte droomslaapkamer geven, en dat kun je eigenlijk niet beter doen dan met unicorn behang. Je kunt een mooi unicorn behang ontwerp uitzoeken en aan ons de afmeting doorgeven. Wij zorgen ervoor dat je precies genoeg hebt. Combineer meerdere soorten textiel behang met elkaar of laat de eenhoorn echt in het oog springen op een enkele wand door de overige wanden te schilderen in een mooie kleur. Je kunt er echt alle kanten mee op en je weet altijd zeker dat je jouw kindje een slaapkamer geeft die voor altijd in de herinneringen zal blijven.

Bestel jouw ideale unicorn behang bij Muursticker4Sale

Ons unicorn behang is van hoogwaardige kwaliteit, makkelijk aan te brengen en vooral bedoeld om heel erg van te genieten. Ontdek alle mooie en bijzondere designs in ons assortiment unicorn behang en je komt jouw favoriet gegarandeerd tegen. Bestel direct tegen een fijne prijs of neem contact met ons op als je eerst meer wilt weten over het unicorn behang. Wij informeren en adviseren je graag.