• Lorem ipsum

Meubelstickers

Wij hebben een groot aanbod aan Meubelstickers. Onze meubelstickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden snel geleverd!

Toon:
Artikelcode meubelsticker
€4,95
Ontwerp uw eigen meubel/ deursticker Lees meer
Toon:
Meubelstickers

Decoreer uw meubels een unieke manier

Bent u opzoek naar unieke decoratie voor in huis? Dan bent u bij Muursticker4sale.nl op het goede adres! Heeft u er ooit aan gedacht om een eigen ontworpen sticker op één van uw meubels en/of deuren te plakken? Met meubel stickers kunt u op een betaalbare en unieke manier uw meubels opfleuren.

Geef uw interieur een nieuwe uitstraling en bespaar een hoop geld aan nieuwe accessoires of meubels. De meubelstickers kunnen worden geplakt op gelakte meubels zoals tafels, stoelen en kastjes. Ook zijn meubelstickers geschikt voor het geven van een nieuwe uitstraling aan uw accessoires. Denk aan lantaarns, vazen, lampen en dienbladen.

De meubelstickers worden gesneden uit hoogwaardig vinyl materiaal en zijn makkelijk te plakken op uw meubels. Wij voegen namelijk een duidelijk plakinstructie toe waarmee u de sticker binnen 1 minuut op uw meubelen of deur kunt plakken. Mocht u er voor willen kiezen om de meubelsticker weer te verwijderen is dit geen probleem. De meubelsticker laat namelijk geen sporen achter op een glad oppervlak.

Meubelstickers met eindeloze mogelijkheden

U kunt bij ons een eigen meubelsticker ontwerpen. Naast dat u de vrijheid krijgt om de stickers zelf te ontwerpen, biedt dit ook eindeloos veel mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een meubelsticker te plakken op een kast, maar u kunt er ook voor kiezen om het keukenblad, bankstel of tafel aan te kleden met een sticker.

Bij het ontwerpen van een meubelsticker heeft u de keuze uit een groot aantal kleuren en maten. Op die manier is er een geschikte sticker voor verschillende meubels. Daarnaast bieden wij ook diverse lettertypen. Staat het ontwerp dat u wilt gebruiken er niet tussen? Geen probleem! Stuur ons dan een berichtje, wij helpen u graag verder.

De meubelstickers in de praktijk

Alle stickers worden gesneden uit vinyl. Het voordeel hiervan is dat de meubelstickers zowel binnen- als buiten gebruikt kunnen worden. Als u kiest voor een vinyl meubelstickers wordt alleen de vorm uitgesneden. Hierdoor plakt u alleen de vorm op de meubel. Om de sticker heen ziet u de kleur van de ondergrond en/of meubel. Dit zorgt er voor dat de meubelsticker één met de ondergrond wordt, alsof u de meubel gekocht heeft toen de meubelsticker er al op zat.

Voordat u de stickers kunt plakken zult u ze eerst moeten aanschaffen. De producten van Muursticker4sale.nl worden pas geproduceerd wanneer deze besteld zijn in de webshop. Wij wachten namelijk eerst op uw ontwerp voor wij beginnen met het produceren. Daarnaast doen wij dit om de kwaliteit van de producten te waarborgen. U ontvangt de sticker met een duidelijke plakbeschrijving erbij, zo weet u precies wat de beste manier is om de sticker op te plakken. 

Pak nu uw kans, bestel en ontwerp de meubelsticker vandaag nog! U kunt er ook voor kiezen om achteraf pas te betalen. Dan kunt u eerst kijken of het product voldoet aan uw verwachtingen voor u voor de meubelsticker betaalt.