• Lorem ipsum

Horizontale raamfolie

Toon:
Artikelcode Op maat
€7,95
Raamfolie op maat gesneden Lees meer
Artikelcode R4
€9,95
Raamfolie met strepen Lees meer
€9,95
Raamfolie vogels op lijn Lees meer
Artikelcode R6
€9,95
Raamfolie Kader Lees meer
€9,95
Raamfolie strepen met vierkant Lees meer
Artikelcode Bad2
€9,95
Raamfolie strepen Lees meer
€9,95
Raamfolie meerdere strepen Lees meer
Artikelcode FR008
€9,95
Raamfolie liggende poes Lees meer
Artikelcode VL25-2
€9,95
Raamfolie vogels op tak Lees meer
€9,95
Raamfolie strepen met vierkant Lees meer
Artikelcode K1027
€9,95
Artikelcode FR017
€9,95
Raamfolie hond Lees meer
Artikelcode FR007
€9,95
Raamfolie poesen Lees meer
Artikelcode R5
€9,95
Geef uw woning een nieuwe look met deze raamfolie met sierlijke vormen Lees meer
Artikelcode k1062
€9,95
Artikelcode FR005
€9,95
Raamfolie hond Lees meer
€9,95
Raamfolie Home sweet home deze sticker is ideaal voor bij het keuken raam. Lees meer
Artikelcode R13
€9,95
Raamfolie poes in tak Lees meer
Artikelcode R12
€9,95
Raamfolie Afrika Lees meer
€9,95
Raamfolie stenen Lees meer
€9,95
Artikelcode K1031
€9,95
Artikelcode R10
€9,95
Raamfolie vlinders Lees meer
€9,95
Toon:
Horizontale raamfolie

Horizontale raamfolie is voor veel ramen in huis de perfecte oplossing. In veel gevallen wil je vooral zorgen voor wat meer privacy in je woning, terwijl je ook nog deels door het raam naar buiten kunt kijken. Dan is horizontale raamfolie een uitstekende keuze. Je kunt de horizontale raamfolie plaatsen op ooghoogte, waardoor je het zicht van buiten naar binnen sterk beperkt. Je kunt kiezen voor een dichte raamfolie, maar ook voor een raamfolie met uitgesneden delen. Hierdoor bepaal je zelf de mate van privacy en natuurlijk het design. Bij Muursticker4Sale zijn eindeloos veel leuke designs te bestellen. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot het maken van je eigen ontwerp. Zo bieden wij je altijd horizontale raamfolie die perfect bij jou past.

Hoe hoog plaats je de horizontale raamfolie?

Horizontale raamfolie kan fungeren als een soort band op je raam. Hoe breder je raam, hoe breder de band waarmee je meer privacy creëert. Natuurlijk bepaal je zelf de hoogte van de raamfolie. Zo kun je de raamfolie helemaal onderaan het raam aanbrengen, waardoor je alleen aan de bovenzijde van het raam zicht houdt, maar je kunt de horizontale raamfolie ook in het midden van het raam plakken, zodat je onder en boven een rand zicht houdt. Wat het mooist is, is van meerdere factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de totale hoogte van het raam, maar ook aan je eigen smaak en voorkeur. Het is jouw raam, dus je kunt de horizontale raamfolie aanbrengen op de hoogte die jij wilt.

Meer privacy zonder verlies van daglicht

Veel mensen willen meer privacy realiseren in de woning. Dit kan natuurlijk op meerdere manieren. Je kunt ook kiezen voor gordijnen, jaloezieën of bijvoorbeeld lamellen. Helaas betekent dit in de meeste gevallen ook wel dat je daglicht verliest, en dat is nu precies wat je niet wilt. Daarnaast ziet het er ook niet zo gezellig uit als je de hele dag met de gordijnen dicht zit omdat je meer privacy wilt. Met horizontale raamfolie zorg je eenvoudig voor meer privacy zonder dat je woning direct een stuk donkerder wordt. Daglicht wordt door onze horizontale raamfolie namelijk wel doorgelaten. Het zicht naar binnen wordt dus beperkt op een manier die geen daglicht wegneemt, waardoor de fijne sfeer in de woning behouden blijft.

Horizontale raamfolie in tal van leuke designs

Je kunt natuurlijk kiezen voor een effen raamfolie, ook wel een horizontale raamfolie zonder design. Wil jij juist iets meer sfeer en gezelligheid creëren met de raamfolie? Dat kan natuurlijk ook. Bij Muursticker4Sale bieden we je een grote keuze aan ontwerpen. Ga bijvoorbeeld voor horizontale raamfolie met een leuk patroon erin, met een compleet landschap of bijvoorbeeld met dieren. Wat jouw favoriete thema ook is, wij hebben een mooie raamfolie die hier perfect bij aansluit. Kun je in ons aanbod designs geen horizontale raamfolie vinden die echt volledig aan je wensen voldoet? Dan bieden wij je ook nog de mogelijkheid om jouw raamfolie zelf te ontwerpen. Wij maken de raamfolie voor je op maat, zodat jij kunt gaan genieten van een product dat écht goed bij jou en je woning past.

Hoge kwaliteit van de horizontale raamfolie

Wanneer je een standaard rol raamfolie koopt bij een bouwmarkt, dan heb je eigenlijk nooit zekerheid van de kwaliteit. Je weet immers niet hoe lang de rol raamfolie daar al ligt en hoe lang deze daarvoor misschien wel al in een opslag heeft gelegen. Tijd heeft een slechte invloed op de kwaliteit van raamfolie. Bij Muursticker4Sale kun je er altijd op rekenen dat jouw horizontale raamfolie ‘vers van de pers’ is. Wij maken deze voor jou op maat, waardoor je altijd zekerheid hebt dat de kwaliteit van de raamfolie optimaal is. Dit betekent niet alleen dat de raamfolie nu goed aan de ruit hecht, maar dat dat ook lange tijd zo blijft. Je kunt jarenlang zorgeloos genieten van de horizontale raamfolie.

Horizontale raamfolie altijd in één geheel

Een ander probleem waar je gemakkelijk tegenaan loopt bij het kopen van standaard raamfolie, is het feit dat de rol niet lang genoeg is voor je hele raam. Heb je een breed raam in je woning of een grote winkelruit die je van horizontale raamfolie wilt voorzien? Dan kan het goed zijn dat een standaard rol niet lang genoeg is. De enige optie die je dan hebt is het op elkaar aansluiten van twee delen raamfolie, en het resultaat is dan gewoonweg niet mooi te krijgen. Doordat wij de raamfolie op maat maken, krijg je de raamfolie altijd in één deel aangeleverd, dus ook als het om een grotere breedte van het raam gaat. Op deze manier zorg je er makkelijk voor dat de horizontale raamfolie er altijd professioneel en mooi uitziet.

De horizontale raamfolie zelf aanbrengen

Je kunt bij ons alle soorten horizontale raamfolie op maat bestellen. Wij zorgen ervoor dat de raamfolie perfect op jouw raam past, zodat je hier zelf niet meer mee hoeft te puzzelen. Onze horizontale raamfolie is van hoge kwaliteit, waardoor deze makkelijk zelf aan te brengen is. Je krijgt van ons altijd handige plakinstructies meegeleverd, zodat je stap voor stap te werk kunt gaan en de raamfolie eenvoudig zelf op het raam kunt installeren op een hoogte die jij wilt. Daarnaast kun je via onze website ook een video bekijken van het installeren van de raamfolie. Loop je toch nog ergens tegenaan? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Bestel direct jouw ideale horizontale raamfolie

Horizontale raamfolie is mooi voor op tal van ramen, van je keukenraam en je slaapkamerraam tot het raam in de woonkamer of je kantoor. Onze horizontale raamfolie is zelfs ook geschikt voor binnenramen, zoals in kantoorpanden. Wij zorgen altijd voor een mooi passend ontwerp en maken de raamfolie voor jou op maat. Je kunt jouw ideale horizontale raamfolie direct online bestellen tegen een scherpe prijs. Wij gaan met je order aan de slag en zorgen voor een snelle bezorging aan het gewenste adres. Wil je eerst meer informatie of heb je advies nodig over onze horizontale raamfolie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.