Een stoere jongenskamer maken: hoe doe je dat? - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Een stoere jongenskamer maken: hoe doe je dat?

23 Jan 2023

Veel ouders willen op een bepaald moment een stoere jongenskamer maken voor de kleine man. Het is dan ook zo dat er een moment komt dat een schattige kamer niet meer passend is. Veel jongetjes willen een stoerdere slaapkamer wanneer zij eenmaal naar school gaan. Overigens geldt dit ook voor veel meisjes. Ineens is schattig niet leuk meer en mag het allemaal wel wat meer hip en trendy, of vooral stoer. Maar, hoe kun je nu een stoere jongenskamer maken? Daar helpt Muursticker4Saleje graag bij. Wij hebben namelijk tal van leuke muurstickers in ons assortiment waarmee je elke kamer, voor een jongen of meisje, in een handomdraai een stuk stoerder maakt. Natuurlijk geven we je graag een aantal tips uit ons assortiment.

  1. Dé muursticker voor alle jonge agenten

Het zijn zeker niet alleen de jongens die ineens stil langs de weg blijven staan als er een politiewagen met veel geluid en piepende banden voorbij komt scheuren. Ook veel meisjes dromen ervan om ooit zelf in die auto rond te rijden. De lichten en het geluid maken deze auto vaak tot iets wat bijna ‘magisch’ is, maar vooral ook heel stoer. Wij hebben een mooie muursticker van een politieauto in het assortiment. Hiermee maak je gemakkelijk een stoere slaapkamer. Natuurlijk is deze muursticker bij ons te bestellen in een maat en kleur naar wens.

  1. Een stoere jongenskamer maken met dino’s

We kunnen ons nu eigenlijk helemaal niet voorstellen dat er een tijd heeft bestaan waarin grote, angstaanjagende dinosaurussen over de wereld rond stampten. Hoewel de dino’s al eeuwenlang niet meer bestaan, bestaat de fantasie nog wel. Het zijn vooral jongens die helemaal weg zijn van dinosaurussen. Wil jij een stoere jongenskamer maken voor een echte dino-fan? Dan hebben wij een super stoere dinosaurus in ons online assortiment muurstickers. Een beetje eng is het wel, maar het is vooral stoer en natuurlijk helemaal te gek voor iedereen die van deze bijzondere wezens houdt. Bestel deze muursticker eenvoudig in een kleur die goed bij de slaapkamer past.

  1. Een stoere sportauto op de muur

Het is een tijdje ‘uit’ geweest onder de kinderen, maar nu Max Verstappen de Formule 1 weer meer tot leven heeft gebracht willen veel jongens ook wel rijden in een stoere sportauto. Daarnaast zijn het natuurlijk vooral ook jongetjes die op de snelweg lekker om zich heen kijken om te zien of er nog ergens een sportwagen te spotten valt. Je kunt makkelijk een stoere jongenskamer maken met onze muursticker van een sportwagen. Wil jij een stoere meisjeskamer maken met een sportauto? Dat kan natuurlijk ook. We hebben meerdere sportieve wagens in ons online assortiment en ze zijn allemaal te bestellen in een kleur naar wens, van zwart en rood tot roze en blauw.

  1. Dé muursticker voor een piloot in spé

Piloot… Nog zo’n baan waar veel jongetjes van dromen. Het moet dan ook heerlijk zijn om over heel de wereld heen te vliegen en onderweg al dat moois onder je voorbij te zien schuiven. Het vliegtuig behoort zonder twijfel tot de meest favoriete vervoermiddelen van jongetjes. Wij hebben een stoere muursticker van een vliegtuig in ons aanbod waar je in een handomdraai een super stoere slaapkamer van maakt. Natuurlijk is deze muursticker ook perfect voor alle jonge pilotes in spé!

  1. Een stoere jongenskamer maken met voetbalthema

Veel jongetjes willen op voetbal als ze jong zijn. Voor het ene kind is het een jaartje leuk, voor het andere kind wordt het echt een passie. Voetbal moet bij je passen, en voor veel jongetjes is dat het geval. Het is dan ook leuk om een stoere jongenskamer te maken met voetbalals thema. Uiteraard hebben wij hier superleuke muurstickers voor! Je bestelt ze eenvoudig online in een maat en kleur naar wens. Natuurlijk zijn er ook veel jongedames die graag het veld op gaan om een balletje te trappen. Ook voor hen zijn er natuurlijk leuke voetbal muurstickers beschikbaar.

Zelf een muursticker voor een stoere jongenskamer maken

Wil jij een stoere jongenskamer maken, of een trendy meisjeskamer maken, maar kun je niet de juiste muurstickers vinden? Dan kun je bij ons ook een muursticker zelf ontwerpen om zeker te zijn dat deze past bij het thema dat jij in de kinderslaapkamer door wilt voeren. Ideaal om de slaapkamer echt helemaal ‘eigen’ te maken. Bestel direct of neem vrijblijvend contactmet ons op als je nog vragen hebt. Wij helpen je graag verder.