Is wrappen geschikt voor jouw keuken?| - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Keuken wrappen: is het interessant voor jouw keuken?

23 Dec 2021
door Bas van Leeuwen

Een moderne keuken is onmisbaar in een interieur. Het is immers een ruimte in jouw huis waar u veel tijd door brengt. Daarom is het wel zo prettig als deze helemaal naar uw smaak is. Daarnaast is het ook van belang dat de keuken goed past bij de rest van jouw inrichting. Als de rest van jouw woning gemoderniseerd is kan jouw keuken natuurlijk niet achterblijven.

Je kunt jouw keuken op verschillende manieren een nieuwe uitstraling geven. Een nieuwe keuken plaatsen is een optie, maar wel een grote investering. De keuken wrappen is voor veel keukenliefhebbers een goed alternatief om de keuken een nieuwe en frisse uitstraling te geven. Benieuwd of het wrappen van de keuken geschikt is voor jouw situatie? Lees dan snel verder!

Wat is keuken wrappen?

Jouw keuken een nieuwe uitstraling geven kan vaak al met kleine aanpassingen. Door alleen de keukenkastjes of het aanrechtblad te wrappen krijgt de keuken een compleet andere uitstraling. Maar wat is wrappen nou precies? Bij het wrappen van de keuken wordt de keuken beplakt met folie. Niet alleen de keukenkastjes, maar ook het aanrechtblad kan worden gewrapt.

Keuken wrappen na verhuizing

Bij een verhuizing is de kans aanwezig dat de keuken nog in goede staat is maar de uitstraling niet helemaal voldoet aan jouw wensen. Dan is het natuurlijk zonde om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Het wrappen van de keuken is dan de perfecte oplossing. Voor relatief lage kosten geeft u de keuken een metamorfose.

Keuken wrappen bij gebruikerssporen

Zoals eerder benoemd is het wrappen van de keuken erg geschikt als de staat van de keuken nog goed is maar de uitstraling niet naar wens is. Bij het wrappen wordt de huidige keuken behouden waardoor de huidige indeling hetzelfde blijft. Enkel de look wordt aangepast. Op het moment dat jouw keuken nog naar wens is, kun je er ook voor kiezen om deze te laten wrappen. Namelijk wanneer er bijvoorbeeld kleine gebruikerssporen aanwezig zijn. Je kunt dan denken aan vlekken of krasjes. Ook als het aanrechtblad beschadigingen heeft is het vaak mogelijk om dit te herstellen en te wrappen.

Keuken laten wrappen bij Muursticker4sale

Bij Muursticker4sale is het mogelijk om de keuken zelf te wrappen of dit te laten doen door onze specialisten. Als u er voor kiest om het zelf uit te voeren zorgen wij er voor dat u instructies ontvangt. Het wrappen van de keuken duurt 1 à 2 dagen. Bij Muursticker4sale heb je de keuze uit meer dan 250 kleuren interieurfolie waardoor er altijd een geschikte kleur voor jouw keuken is. Door de hoge kwaliteit folie verkleurt deze niet door de zon. Daarnaast bieden wij 6 jaar garantie aan op het loslaten, barsten en schilferen van de folie.

Heb je interesse in het wrappen van jouw keuken? Vraag dan eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen of meer informatie over het wrappen, kun je altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen met 036 234 00 66.