• Lorem ipsum

 

Keukenwrap

Keuken wrappen

Heeft u een mooie keuken, maar wilt u in uw interieur nieuw leven inblazen? Muursticker4sale.nl biedt nu de mogelijkheid om uw keuken te wrappen. Door middel van hoogwaardige en duurzame folie kunt u de keuken een nieuwe en frisse uitstraling geven. Voldoet de indeling van de keuken en kwaliteit van de materialen nog naar uw wensen, maar past de stijl niet bij de rest van uw interieur? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe frisse kleur? Door de keuken te wrappen zorgt u ervoor dat het weer voldoet aan uw woonwensen. 

Waarom & wanneer uw keuken wrappen

De keuken is niet alleen een plek waar wordt gekookt, maar ook een plek voor gezelligheid met etentjes en borrelavonden. Het is een ruimte waar sommige tot rust komen en de dag met elkaar te bespreken. Juist om deze redenen is het belangrijk dat een keuken voldoet aan uw wensen. Dit kan vaak al gerealiseerd worden met relatief kleine aanpassingen, bijvoorbeeld door het wrappen van uw keukenkastjes. Door de keukenkast frontjes een nieuwe kleur te geven kunt u eenvoudig een sfeervolle keuken creëren waar u vrolijk van wordt. 

Maar wanneer kunt u uw keuken laten wrappen? Dit kan wanneer de keuken in goede staat is. Kleine gebruikssporen, zoals krasjes en vlekjes kunnen prima worden beplakt met keuken wrap folie. Heeft het aanrechtblad een barst of een buts? Dan kunnen wij dit opvullen met bijvoorbeeld plamuur, op deze manier ziet u er niets meer van. Twijfelt u of uw keuken nog gewrapt kan worden? Dan kunt u altijd contact opnemen met een specialist van Muursticker4sale.nl. Door de status van uw keuken te bespreken kan er een passend advies worden gegegeven. 

De keuken laten wrappen of zelf doen 

Bent u van plan uw keuken te wrappen? Dan heeft u de keus om de keuken zelf te wrappen of dit te laten doen door Muursticker4sale.nl. Wanneer u ervoor kiest om het te laten doen nemen de specialisten de zorg uit handen. Door de kennis en ervaring weet u zeker dat de keuken wrap folie op de juiste manier wordt geplakt. Wilt u de keuken liever zelf wrappen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij leveren de instructie mee die u helpt bij het wrappen van de keuken. 

Hoe lang duurt het wrappen van een keuken

Uw keuken laten wrappen is in ieder geval een stuk sneller dan het laten installeren van een volledig nieuwe keuken. Kiest u er voor om Muursticker4sale.nl uw keuken te laten wrappen? Dan duurt dit ongeveer één of twee dagen. Een nieuwe look en feel binnen handbereik. Daarnaast kan het u ook een hoop gedoe en stress besparen. Andere ging u voor met het laten wrappen van de keuken. Keuken wrappen voor en na foto’s voor een eerlijke indruk van de resultaten: 

Keuken wrappen met hoogwaardige kwaliteit folie

Bij Muursticker4sale wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit folie om de keukens te wrappen. Komt het bijvoorbeeld voor dat u per ongeluk iets langs de keukenkastjes schuurt? Hier ziet u gelukkig niets van terug op het folie. Heeft u een keuken die veelal in het zonlicht staat? Dit is geen probleem voor de keuken wrap folie die bij Muursticker4sale.nl wordt gebruikt. Zelfs in de felle zon treden er geen verkleuringen op. Ook hebben de folies een hittebestendigheid tot 110 graden. Daarnaast is het ook goed om te weten dat de folies anti-bacterieel zijn. Zo zijn de folies bestand tegen water, schimmels en vuil. Dit komt omdat de folies een dikte hebben tussen de 200 en 350 micron. Ideaal om het aanrechtblad mee te wrappen. Wij staan achter ons product en bieden 6 jaar garantie aan op slijtage als schilferen, barsten en loslaten. 

Keuken wrappen kosten

De kosten voor het wrappen van uw keuken hangen samen met het oppervlakte dat beplakt dient te worden. Heeft u enkel een aantal keukenkastjes die u wilt wrappen? Of heeft u ook een groot kookeiland? Dit zijn onder meer factoren die invloed hebben op de kosten voor het wrappen van de keuken. U heeft namelijk de keus om de gehele keuken of een gedeelte aan te passen naar uw woonwensen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het wrappen van uw keuken? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Keuken wrap kleuren

[powr-form-builder id="d2977462_1620542550"]