• Lorem ipsum

Keuken wrappen: geef jouw keuken een nieuwe look!

Een keuken wrappen is natuurlijk veel voordeliger dan een nieuwe keuken aanschaffen. Is jouw keuken nog van goede kwaliteit en heeft deze een indeling die aan je wensen voldoet, maar ben je niet (meer) zo blij met de ‘look & feel’ van je keuken? Dan hoef je echt niet diep in de buidel te tasten om dan toch maar een nieuwe keuken aan te schaffen. Je kunt de keuken wrappen en er zo voordelig voor zorgen dat je keuken er weer als nieuw uitziet, in de kleur en stijl die jij mooi vindt!

Waarom je keuken wrappen?

Een heel belangrijk voordeel van de keuken wrappen is natuurlijk wel dat je jouw keuken de kleur en uitstraling geeft die goed past bij je interieur en je persoonlijke smaak. Met de juiste folie zorg je ervoor dat je bestaande keuken weer helemaal aan je woonwensen voldoet. Voor veel mensen is de keuken een belangrijke ruimte in huis, die soms onderdeel uitmaakt van de woonkamer. De keuken is een gezellige plek, waar niet alleen gekookt wordt, maar waar ook wordt genoten van een wijntje, van spelletjes met familie of vrienden, en van goede gesprekken aan het einde van de dag. Juist daarom is het belangrijk dat de keuken de juiste sfeer ademt. Is dit bij jouw keuken niet meer het geval? Dan kun je de uitstraling en sfeer van je keuken makkelijk aanpassen door je keuken te wrappen. De beste folie hiervoor koop je bij Muursticker4sale.nl.

 

 

Wanneer kun je de keuken wrappen?

Voor het wrappen van de keuken maak je gebruik van een speciale soort wrap folie die hier speciaal voor bedoeld is. Deze wrap folie kan gewoon over kleine vlekjes en krasjes worden aangebracht, waarna deze kleine oneffenheden zijn verdwenen. Zitten er grotere beschadigingen in kastjes of zit er een barst of buts in het aanrechtblad? Dan raden we je aan om deze eerst op te vullen, bijvoorbeeld met een plamuur, waarna je de wrap folie eroverheen aan kunt brengen. Ook deze beschadigingen zijn dan niet meer zichtbaar. Een keuken wrappen is dus goed mogelijk als er beschadigingen aanwezig zijn. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de keuken in de basis nog van goede kwaliteit is, zodat deze nog jaren mee kan. Neem gerust contact met ons op als je twijfelt of jouw keuken nog kan worden voorzien van wrap folie.

Resultaten van andere

Andere gingen je voor met het wrappen van de keuken. Keuken wrappen voor en na foto’s voor een indruk van de resultaten. Ontdek de verschillende mogelijkheden en laat je inspireren.
Voor
Na

Zelf je keuken wrappen met wrap folie

Bij Muursticker4sale.nl kun je eenvoudig online de gewenste wrap folie bestellen om je keuken te wrappen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de wrap folie volledig op maat van jouw keuken wordt gemaakt, zodat je er direct mee aan de slag kunt. Daarnaast leveren wij ook de nodige instructies bij voor het zelf wrappen van je keuken. Deze eenvoudig te begrijpen instructies laten je goed zien hoe je het makkelijk aanpakt voor een professioneel resultaat.

Hoe lang duurt het wrappen van een keuken?

Het fijne van zelf je keuken wrappen is dat je er lekker de tijd voor kunt nemen. Wil je snel doorpakken? Dan kun je de keuken binnen één of twee dagen helemaal klaar hebben, uiteraard mede afhankelijk van de grootte van je keuken. Wil je er lekker de tijd voor nemen? Dan heb je daar alle vrijheid toe. Je hoeft je niet druk te maken over vakmensen die de hele dag door je huis heen lopen, en ook niet met rommel en stof dat zij achterlaten, waar je met een complete keukenverbouwing echt niet onderuit komt. Je kunt het allemaal lekker zelf!

Keuken wrappen met hoogwaardige kwaliteit wrap folie

Wil je je keuken wrappen, dan is het belangrijk dat je hier een hoogwaardige kwaliteit folie voor gebruikt. De keuken krijgt immers toch wel wat te verduren en je wilt niet dat er krasjes of andere beschadigingen ontstaan als er iets langs de wrap folie schuurt. Wij leveren je wrap folie van de beste kwaliteit. Onze wrap folie voor keukens is niet alleen sterk, maar ook hittebestendig tot 110 graden Celsius. Daarnaast verkleurt de wrap folie niet, ook niet als de zon er de hele dag op staat. Hygiëne is belangrijk in de keuken. Daarom zijn onze wrap folies antibacterieel en bestand tegen vuil, schimmels en water. Onze wrap folies zijn tussen de 200 en 350 micron dik en ook geschikt om het aanrechtblad mee te wrappen. Wij zijn overtuigd van de optimale kwaliteit van onze wrap folie en bieden je dan ook 10 jaar garantie op verkleuren, barsten en schilferen.

Keukenwrappen kan iedereen met de juiste folie

Niet alle soorten folies zijn geschikt voor het wrappen van de keuken. Op de eerste plaats zijn er folies die niet goed bestand zijn tegen vocht en hitte, waardoor deze snel zullen beschadigen bij gebruik in de keuken. Daarnaast ontstaan er vaak bij het aanbrengen van folies van matige kwaliteit al problemen, zoals luchtbellen die je niet meer weg krijgt. Met de juiste folie kan iedereen keukenwrappen, mét een professioneel resultaat. Deze wrap folie  bestel je bij ons. Onze wrap folies zijn voorzien van luchtkanalen, waardoor luchtbellen makkelijk weg te wrijven zijn. Uiteraard zijn de folies bestand tegen hitte en vocht. Daarnaast kun je rekenen op een optimale kleurvastheid. Je krijgt 10 jaar garantie op verkleuren. Tot slot is de wrap folie eenvoudig te corrigeren, waardoor écht iedereen de keuken kan wrappen als een professional. 

Keuken wrappen kosten

De kosten voor de keuken wrappen zijn van een aantal factoren afhankelijk. Zo zijn niet alle wrap folies dezelfde prijs. Daarnaast speelt de grootte en indeling van je keuken ook een rol. Het spreekt voor zich dat de keuken wrappen kosten lager liggen bij een kleine keuken dan bij een grote keuken, al dan niet met een kookeiland. Je kunt de hele keuken wrappen, maar ook delen van de keuken. Alles is afhankelijk van jouw eigen wensen. Bekijk onze wrap folies, kies jouw favoriet en vraag eenvoudig online bij het product een offerte bij ons aan. Wil je eerst meer informatie of advies over je keuken wrappen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw keuken

[powr-form-builder id="da4743d9_1684305596"]

[ism_review_carousel]