Origami muurstickers: de top 5 Japanse muurstickers! - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Origami muurstickers: de top 5 Japanse muurstickers!

4 Mei 2022
door Bas van Leeuwen

Origami muurstickers zijn eigenlijk Japanse muurstickers. De traditie van origami, ook wel de bekende vouwkunst, is afkomstig uit Japan. Een muursticker origami laat de unieke lijnen van het gevouwen papier zien van de originele origami. Er zijn maar weinig mensen die zo goed papier kunnen vouwen dan de mensen die dit doen vanuit de Japanse traditie. Elk lijntje moet strak zijn, en moet kloppen binnen het ontwerp. De origami muurstickers zijn daarom altijd indrukwekkend. Je blijft er gewoon naar kijken. Wil jij mooie Japanse muurstickers kopen? Dan vind je bij Muursticker4Sale een ruim assortiment origami muurstickers. Wij geven je graag inzicht in een mooie top 5!

  1. Origami muursticker Beer

De beer is een indrukwekkend dier dat we in Nederland niet in het wild tegenkomen. Velen raken geïnspireerd door dit dier. De beer staat voor kracht, familie, vitaliteit, moed en gezondheid. Het dier is attent en onafhankelijk, met weinig behoefte aan gemeenschap. De beer is ook op zichzelf staand en wilskrachtig van aard. Binnen meerdere culturen zien mensen de beer als een inspiratiebron in tijden van eenzaamheid. De Origami muursticker Beer is dan ook een fantastisch stukje Japanse kunst om op je muur te hebben.

  1. Origami muursticker Vlinder

De vlinder kennen we natuurlijk allemaal van het gevoel van verliefd zijn, maar die mooie diertje staat nog voor zo veel meer moois. In meerdere culturen wordt de vlinder geassocieerd met de ziel en in het Christendom staat de vlinder voor de opstanding. Verder wordt dit vrolijk fladderende diertje in verband gebracht met uithoudingsvermogen, verandering, hoop, vreugde, verlichting en leven. De Origami muursticker Vlinder kan dan ook voor iedereen een bijzondere betekenis hebben.

  1. Origami muursticker Kat

Bijna een kwart van alle Nederlandse huishoudens, namelijk 23,4 procent, heeft minimaal één kat. Dit alleen geeft natuurlijk al aan hoe populair dit dier in ons land is. De kat staat voor meerdere dingen symbool, zoals voor wedergeboorte en opstanding. Dit idee wordt vooral verbonden aan de negen levens die de kat zou hebben. Daarnaast worden katten ook in verband gebracht met duisternis, omdat het nachtdieren zijn, waardoor ze ook worden gezien als dieren die te maken hebben met magie en mysterie. Voor de meesten zijn het natuurlijk gewoon heerlijke ‘knuffeldieren’ die ons gezelschap houden. De Origami muursticker Kat is dan ook ideaal voor iedereen die gewoon veel van deze mooie huisdieren houdt.

  1. Origami muursticker Stier

Maar weinig dieren zijn zo krachtig als de stier. Al in oude religies werd dit dier gebruikt als symbool voor kracht, en dit is eigenlijk nooit veranderd. Niet voor niets is de stier ook terug te vinden in zowel het zonneteken als het maanteken, waar de oudste sterrenbeelden vandaan komen. De stier staat daarnaast  ook voor overvloed, rijkdom en offering. Het is dan ook zo dat stieren in het verleden vaker werden geofferd door mensen die de goodwill van de goden veilig wilden stellen. Uiteindelijk is het gewoon een prachtig dier, waardoor een Origami muursticker Stier zeker niet zal misstaan in jouw woonkamer of slaapkamer.

  1. Origami muursticker Kolibri

Kolibries worden gezien als één van de meest spirituele dieren, zeker in het rijk der vogels. Binnen meerdere culturen wordt aangenomen dat kolibries boodschappen van engelen overbrengen. Daarnaast wordt deze vogel in verband gebracht met vrijheid, met persoonlijke groei en ontwikkeling. Meerdere meditatieprogramma’s beginnen met een rustgevende afbeelding van deze vogel of met een fladderend exemplaar dat je iets duidelijk probeert te maken. De Origami muursticker Kolibri is een unieke, inspirerende en vooral ook motiverende muursticker waar je gewoon heel blij van wordt.

Wil jij ook Japanse muurstickers kopen?

Japanse muurstickers, of origami muurstickers, blijven je gewoon steeds opnieuw inspireren door de unieke lijnen. Het zijn ware kunststukken op de muur. Natuurlijk hebben wij meer mooie ontwerpen in ons assortiment origami muurstickers. Bekijk de mogelijkheden, kies je favoriet en bestel in een kleur en maat naar keuze. Heb je nog vragen of wil je informatie en advies? Neem dan gerust contact met ons op.