Zandstraalfolie plaatsen: 5 voordelen voor thuis en op kantoor! - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Zandstraalfolie plaatsen: 5 voordelen voor thuis en op kantoor!

28 Apr 2022
door Bas van Leeuwen

Zandstraalfolie plaatsen is mogelijk binnen woningen en bedrijfspanden. Steeds vaker wordt er gekozen voor zandstraalfolie, en daar zijn natuurlijk belangrijke redenen voor. De kwaliteit is optimaal en je geniet er jarenlang zorgeloos van. Eenmaal aanbrengen en je hebt er gewoonweg geen omkijken meer naar. Natuurlijk zijn er veel goede voordelen van zandstraalfolie te noemen. Muursticker4Sale deelt 5 interessante zandstraalfolie voordelen met je.

 

  1. Zandstraalfolie beschadigd de ruiten niet

Je kunt zandstraalfolie plaatsen als je met behulp van een privacyfolie de inkijk tegen wilt gaan. Er zijn verschillende soorten raamfolie beschikbaar op de markt, maar niet alle soorten zijn even goed voor je ruiten. Nu wil je inkijk voorkomen, maar misschien komt er een moment waarop dat niet meer nodig is. Ook kan het zijn dat je zandstraalfolie moet verwijderen als je bijvoorbeeld gaat verhuizen of, als je als bedrijf, van naam veranderd. Kortom, je wilt nu zandstraalfolie plaatsen, maar er kan altijd een moment komen waarop je het weer wilt of moet verwijderen. Dan is het goed om te weten dat zandstraalfolie de ruiten niet beschadigd. Je kunt het gewoon verwijderen, waarna er niets meer van te zien is.

 

  1. Je kunt zandstraalfolie plaatsen met een uniek design

Wil je zandstraalfolie plaatsen, maar voel je er niets voor om tegen een gewoon vlak privacyfolie aan te kijken? Dat hoeft ook niet. Eén van de mooie voordelen van zandstraalfolie is wel dat het makkelijk kan worden voorzien van een design. Er zijn verschillende standaard designs, bijvoorbeeld met lijnen en patronen, maar je kunt ook zandstraalfolie plaatsen dat speciaal voor jou gemaakt wordt. In dit geval wordt het gewenste design uitgesneden, op professionele wijze. Wil jij bijvoorbeeld zandstraalfolie plaatsen op de glazen voordeur, en wil je hierop je familienaam of misschien je huisnummer met een mooi figuur erbij? Het kan allemaal!

 

  1. Geen schitteringen van de zon – wel daglicht

Als de zon de hele dag op de ramen staat, dan kan dit binnen voor problemen zorgen. Je kunt de televisie niet meer zien of het scherm van je computer, terwijl je wel moet werken. De zon kan heel hinderlijk zijn als deze de ruimte binnendringt. Je kunt dan wel zonwering gebruiken, maar dan wordt het direct een stuk donkerder, waardoor je ook meteen minder productief bent. Je kunt zandstraalfolie plaatsen om wel van het daglicht te blijven genieten, maar zonder de schitteringen van de zon. De ruimte blijft dus lekker licht zonder dat de zon je hindert in je doen en laten. Zandstraalfolie houdt warmte van de zon niet tegen.

 

  1. Zandstraalfolie verkleurt niet

Diverse soorten raamfolie gaan door de tijd heel verkleuren. Ze worden wat gelig of er ontstaan zelfs wat bruine vegen of plekjes. Dit is heel vervelend, want je kunt je er snel aan gaan storen. Meerdere factoren zorgen voor deze verkleuringen, zoals kookactiviteiten of de aanwezigheid van nicotine in de ruimte. Met zandstraalfolie hoef je je hier geen zorgen over te maken. Deze privacyfolie verkleurt namelijk niet. Het blijft vasthouden aan de frisse uitstraling die het ook had op het moment van plaatsen. Dat is wel zo prettig!

 

  1. Zandstraalfolie plaatsen is ook ideaal voor bedrijven

Steeds meer bedrijven willen zandstraalfolie plaatsen, bijvoorbeeld op glazen afscheidingen tussen werkgedeelten binnen een kantoor, op de ruiten van een wachtkamer of op glazen deuren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om zandstraalfolie voor bedrijven, vooral omdat het altijd volledig op maat gemaakt kan worden. Zo is het geen probleem om een heel groot ruitoppervlak te voorzien van zandstraalfolie. Daarnaast kun je altijd zandstraalfolie plaatsen zoals jij het wilt, volledig effen of voorzien van een bepaald motief, een tekst of een logo. Uiteraard zijn bedrijven bij ons ook van harte welkom voor zandstraalfolie op maat.

 

Wil jij ook zandstraalfolie plaatsen?

Zandstraalfolie biedt nog veel meer interessante voordelen, zoals een lange levensduur. Het blijft uitstekend op het raam zitten en laat niet los. Je kunt het gewoon schoonmaken als je de ramen gaan lappen. Een vochtige doek haalt de zandstraalfolie zeker niet los. Niet voor niets krijg je er altijd goede garanties op. Wil jij ook zandstraalfolie plaatsen in je woning of je kantoor? Dan gaan wij graag voor je aan de slag. Wij maken de zandstraalfolie op maat voor je, voor een optimaal gemak. Bestel direct online of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over zandstraalfolie.