Muursticker ontwerpen? Gebruik onze handige ontwerptool Muursticker4sale

Eigen ontwerp Muurstickers

Ontwerp makkelijk en snel je eigen muursticker met onze ontwerptool!
Lees meer
Sorteer op:

Muursticker ontwerpen

Bij Muursticker4sale is het mogelijk om je eigen muursticker te ontwerpen. Wij maken gebruik van een handige ontwerptool waar mee je zelf je muursticker naar wens kunt samenstellen.

Voor dat je de muursticker gaat ontwerpen kun je een keuze maken uit de afmeting en de kleur die de sticker moet worden. In onze ontwerptool zal de kleur altijd zwart zijn maar wij snijden de kleur natuurlijk die u vooraf heeft gekozen.

Al onze muurstickers worden gesneden uit hoogwaardig vinyl folie. Dit betekend dat alleen de letters of vormen op de muur komen. De muursticker wordt in een keer aangebracht met de applicatie tape. Zie meer informatie over het plakken van de muursticker op http://plakinstructie.nl/muursticker

Wanneer je een eigen ontwerp gemaakt heb en besteld gaan wij gelijk voor je aan de slag en zullen d muursticker binnen 24 uur versturen! Zo kun je snel genieten van je eigen ontworpen muursticker!

Wil je alleen een naam of een meubel sticker? Geen probleem ook hier hebben wij een handige ontwerptool voor. je ziet gelijk hoe uw sticker er uit komt te zien voor dat je deze daadwerkelijk koopt!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »