• Lorem ipsum

Eigen ontwerp Muurstickers

Ontwerp makkelijk en snel je eigen muursticker met onze ontwerptool!

Toon:
Artikelcode eigenontwerp
€9,99
Makkelijk je eigen muursticker ontwerpen met onze ontwerptool Lees meer
Artikelcode muurcirkelontwerp
€6,99
Artikelcode raamfolie
€9,95
Ontwerp uw eigen raamfolie Lees meer
Artikelcode K078
€5,99
Muursticker eigen naam Lees meer
Artikelcode meubelsticker
€4,95
Ontwerp uw eigen meubel/ deursticker Lees meer
Toon:
Eigen ontwerp Muurstickers

Je eigen muursticker maken

Heb je liever een eigen ontworpen muurstickers in plaats van de muurstickers in ons assortiment? Dat is mogelijk bij Muursticker4sale. Zo kun je ervoor kiezen om jou eigen naam te ontwerpen en als muursticker op de muur te plakken. Tevens kun je bijvoorbeeld de naam van jouw favoriete voetbalclub of band ontwerpen. Het ligt er maar net aan waar je de voorkeur aan geeft.

Ontwerptool van Muursticker4sale

Om de muursticker te ontwerpen die helemaal voldoet aan jouw wensen, heeft Muursticker4sale een ontwerptool ontwikkeld. Met deze tool kun je tekst plakken in verschillende lettertypen. Zo heb je de standaard lettertypen als Arial of Times New Roman, maar ook andere meer sierlijke lettertypen zijn mogelijk. Naast het kiezen van een tekst kun je er bij Muursticker4sale ook voor kiezen om een illustratie te kiezen om jouw eigen ontwerp helemaal te personaliseren. Bij ons heb je de keuze uit wel 20 illustraties. Denk hierbij aan een logo van een dier tot een hartvormige illustratie.

Verschillende afmetingen eigen muurstickers

Bij Muursticker4sale heb je de keuze uit verschillende afmetingen. Zo is het mogelijk om een kleine eigen muursticker te ontwerpen met een afmeting van 60 x 30 CM om bijvoorbeeld een klein gedeelte van jouw kamer op te fleuren. Daarnaast zijn ook afmetingen van 220 x 120 CM mogelijk.  De muurstickers zijn bovendien verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren.

Gemaakt van de beste materialen

De muurstickers van Muursticker4sale zijn van zeer goede kwaliteit. De muurstickers worden namelijk gesneden uit hoogwaardig vinyl folie. Het voordeel van dit materiaal is dat de muursticker lang goed blijft. Voor deze kwaliteit betaal je slechts een lage prijs. Uiteraard kun je ook de rest van uw huis inrichten met de muurstickers van Muursticker4sale. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van een babykamer. Een muursticker kan er namelijk niet makkelijk af worden gehaald door een baby, in tegenstelling tot een schilderij. Daarnaast kun je de muursticker ook personaliseren zodat  je de naam van jouw kind op de muur kan plakken in de babykamer. Voor een jongen leuk om zijn naam te ontwerpen in de kleur blauw en voor de meisjes in de kleur roze.

Bestel nu jouw eigen ontworpen muursticker en ontvang hem binnen 24 uur

Met Muursticker4sale heb je jouw eigen ontworpen muursticker heel snel in huis. Wanneer je het ontwerp maakt via de tool en een bevestiging geeft, gaan wij direct voor je aan de slag. Zo kun je binnen 24 uur al genieten van de muursticker aan jouw wand. Bovendien betaal je ook niks voor de bezorging. Om je te helpen met het plakken van de muursticker sturen we ook een instructie mee. Hierdoor weet je zeker hoe je deze moet plakken en wordt de kwaliteit gewaarborgd.