Raamfolie strepen | Muursticker4sale.nl Muursticker4sale
Raamfolie strepen
Raamfolie strepen €7,95

Raamfolie strepen

€7,95
Op voorraad
Informatie

Raamfolie strepen

Als vanzelfsprekend wilt u privacy wanneer u in de badkamer bent, en als er niets op de ramen zit staat u behoorlijk in de picture. Om dit te voorkomen kunt u voor zowel een goedkope als goede oplossing kiezen. Raamfolie strepen is de ideale manier om van pottenkijkers af te komen en om een bad of douche te nemen met volledige privacy. Het raamfolie bestaat uit dunne strepen met daar tussendoor kleine transparante strepen die amper zicht doorlaten. Dit goedkope raamfolie is daardoor enorm geschikt voor ramen van badkamers.

Het raamfolie zorgvuldig aanbrengen

Deze raamfolie strepen is eenvoudig aan te brengen op het raam. Wanneer u dit met precisie doet ontstaan er geen luchtbellen en kunt u jarenlang genieten van strak raamfolie. Als u wel last heeft van luchtbellen kunt u het raamfolie eenvoudig afhalen en weer opnieuw opplakken. Met uw nieuwe raamfolie heeft u genoeg privacy als u een bad of douche neemt.

Specificaties
HR++: Geschrikt
Lichtdoorlatend: 65%
Geschikte Temperatuur: - 30 °C tot 110 °C
In kijk naar binnen: Alleen door uitsnijdingen
Levensduur : 10 jaar
Namen en of vormen: Uit de folie gesneden
Raamfolie strepen
Reviews
10 / 10
(2)
10 / 10
Steven 22 April 2019

Precies wat ik er van verwacht had!

10 / 10
Erica 29 Juli 2018

Laat nog heel veel licht door en toch geen inkijk super!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »