• Lorem ipsum

Bij Muursticker4Sale streven we ernaar dat elke klant volledig tevreden is met onze producten. Wij begrijpen dat het aanbrengen van één van onze producten, zoals een muursticker of raamfolie, soms een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we een unieke montage garantie. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens het plakken van je product, dan staan we voor je klaar.

Hoe werkt onze montage garantie?

Het kan iedereen overkomen: je bent enthousiast bezig met het aanbrengen van je product, maar het resultaat is niet zoals verwacht. Geen zorgen! In zulke gevallen biedt onze montage garantie de oplossing. Als het plakken niet goed is gegaan en jouw sticker of folie daardoor onbruikbaar is geworden, ontvang je van ons éénmalig een nieuw product. Het enige wat je betaalt, zijn de verzend- en verwerkingskosten van slechts €7,95.

Wat moet je doen als het verkeerd gaat?

Wat moet je doen als het verkeerd gaat? Maak duidelijke foto's waarop te zien is waar en hoe het plakken misging, of waaruit blijkt dat de sticker of folie onbruikbaar is. Deze foto's zijn essentieel om aanspraak te maken op onze montagegarantie. Via deze link kun je de garantie in orde maken.

Belangrijk om te weten over de montage garantie

Onze montage garantie dekt een eenmalige vervanging per aankoop. Telefonisch kunnen wij montage garantie aanvragen niet in behandeling nemen; zorg dus dat je ons per mail of WhatsApp contacteert. Deze garantie is onze manier om te zorgen dat jij, ondanks een kleine tegenslag, toch kunt genieten van onze prachtige producten.

Jouw tevredenheid staat voorop

Bij Muursticker4Sale geloven we in de kwaliteit van onze producten én in de tevredenheid van onze klanten. Met onze montage garantie zorgen we ervoor dat jij zonder zorgen kunt genieten van het verfraaien van jouw ruimte met onze hoogwaardige producten.

Heb je vragen of hulp nodig bij het aanbrengen van jouw (maatwerk) product? Ons team staat altijd klaar om je te helpen en te zorgen voor een prachtig resultaat. Breng vandaag nog leven in jouw ruimte met Muursticker4Sale, waar jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is!