Fijne feestdagen en een kleurrijk 2024 namens Muursticker4Sale! - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Fijne feestdagen en een kleurrijk 2024 namens Muursticker4Sale!

21 Dec 2023
door Bas van Leeuwen

De tijd is aangebroken om samen te komen voor een sfeervol kerstdiner. Terwijl we het einde van het jaar naderen, is het een mooi moment om stil te staan bij de ervaringen die we dit jaar hebben opgedaan. Voor velen was 2023 een jaar vol dynamiek en uitdagingen, iets wat ons zeker niet ontgaan is. Toch richten we onze aandacht graag op de positieve aspecten. We zijn trots dat we met onze muurstickers, raamfolies en op maat gemaakte interieurfolies velen blij hebben kunnen maken. Via Muursticker4Sale hebben we je natuurlijk ook voorzien van interessante nieuwtjes en handige tips via onze blogs. Laten we samen even kort terugblikken op een aantal van onze leuke blogs voor we afscheid gaan nemen van dit jaar vol nieuwe ervaringen.

  1. Laat een muurcirkel met eigen foto maken!

Je kent ons natuurlijk vooral van de muurstickers en de raamfolies, maar wij hebben meer! Afgelopen jaar introduceerden wij ook onze muurcirkels, welke beschikbaar zijn met tal van mooie afbeeldingen en designs. Het leuke is: je kunt ook een muurcirkel met eigen foto laten maken. Op die manier creëer je een uniek kunstwerk voor aan de wand. Dat is weer eens iets anders dan die standaard canvas!

  1. Regenboog muurstickers voor de baby- of kinderkamer

Regenbogen hebben iets magisch. Het is dan ook wonderlijk om al die prachtige kleuren in de lucht te zien verschijnen. Helaas zien we dit ‘wonder’ niet dagelijks aan de hemel staan. Zeker voor kinderen spreekt de regenboog tot de verbeelding. Wij realiseerden dit jaar een compleet nieuw assortiment regenboog muurstickers voor de baby- en kinderkamer, zodat jouw kleintje er wél elke dag van kan genieten.

  1. Het toepassen van raamfolie in je nieuwbouwwoning

Je kunt geen raamfolie toepassen in een nieuwbouwwoning… dit horen we zo vaak! Toch is het niet waar. Er wordt vaak gezegd dat je geen raamfolie kunt aanbrengen op de ruiten van een nieuwbouwwoning, omdat de folie jouw isolatieglas zou kunnen beschadigen. Dit is niet helemaal juist. Het is niet aan te raden om raamfolie aan te brengen die een blokkade vormt, waardoor de warmte niet weg kan. Dit betekent echter niet dat je geen raamfolie op de ruiten van je nieuwe woning kunt plakken. Wij vertelden je alles over het aanbrengen van raamfolie op HR++ glas in je nieuwbouwwoning.

  1. Hoe kies je de juiste muursticker voor jouw interieur?

Een muursticker kan je interieur echt een boost geven. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat deze muursticker echt bijdraagt aan de sfeer en goed past bij jouw woonstijl. Dit kan de zoektocht naar de ideale muursticker een stuk lastiger maken, zeker als er ruime keuze is. Kortom, de juiste muursticker kiezen is gewoon lastig! Wij hielpen je een eind op weg met onze tips voor het kiezen van de juiste muursticker voor jouw interieur.

  1. Gepersonaliseerde geboorteborden

Als je kindje eindelijk geboren is, dan wil je dit fantastische nieuws natuurlijk met de hele wereld delen! Je kunt op verschillende manieren aan de buitenwereld laten weten dat jouw baby ter wereld is gekomen. Denk aan de welbekende slingers voor het raam of aan de ooievaar in de tuin. Wij hebben meer leuke opties voor je, zoals onze geboorteborden met naam. We lieten je  kennismaken met onze leukste opties!

Fijne feestdagen en een gelukkig 2024!

Nu het einde van het jaar nadert, beginnen we met de aftelling. Na samen teruggekeken te hebben, richten we nu onze blik op de toekomst. We zijn je dankbaar voor het vertrouwen dat je het afgelopen jaar in ons hebt gesteld en hopen je in 2024 opnieuw te mogen verwelkomen. Mocht je vragen hebben, staan we altijd voor je klaar. Neem dan gerust contact met ons op. Voor nu wensen we je sfeervolle feestdagen toe, omringd door dierbaren, en wensen we je veel liefde, geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar. We kijken ernaar uit je in 2024 weer te zien!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »