Zelf de keuken wrappen: wat zijn de voordelen? - Muursticker4sale
  • Lorem ipsum

Zelf de keuken wrappen: wat zijn de voordelen?

23 Sep 2022
door Bas van Leeuwen

Je kunt zelf de keuken wrappen om je keuken een compleet nieuwe look te geven. Past de uitstraling van je keuken niet goed meer bij je huidige interieur of vertoont de keuken slijtageplekken en heb je er genoeg van om daarnaar te kijken? Dan kun je natuurlijk prima zelf de keuken wrappen om deze weer een frisse uitstraling te geven die goed bij je smaak past. Bij Muursticker4Sale kun je goede wrapfolie kopen voor het zelf wrappen van de keuken. Wat zijn nu de voordelen van zelf de keuken wrappen? Wij leggen je 5 belangrijke voordelen voor.  

  1. Je kunt er de tijd voor nemen

Ga je zelf de keuken wrappen, dan kun je dit natuurlijk lekker op je eigen tempo doen. Neem er de tijd voor als je dat wilt. Het hoeft allemaal niet zo snel mogelijk gedaan te zijn. Wil je het wel zo snel mogelijk gedaan hebben? Dan kun je de keuken wrappen in één of twee dagen, afhankelijk van de grootte van je keuken. Wil je er een week of misschien wel twee weken over doen? Die keuze is natuurlijk helemaal aan jou. Je kunt de werkzaamheden en de tijd indelen zoals jij het wilt. Je hoeft geen rekening te houden met vakmensen die over de vloer komen en waar je vaak toch wat ongemakken van ervaart. Jij kunt het zelf, op je eigen tempo, en dat is wel zo prettig!

  1. Zelf de keuken wrappen is voordeliger dan een nieuwe keuken

Een keuken gaat over het algemeen vrij lang mee. Voor de meeste woningen geldt dat de keuken langer blijft zoals deze is dan de meubels. We veranderen het interieur regelmatig, maar de keuken blijft hetzelfde. Op den duur zorgt dit er vaak voor dat de uitstraling van de keuken niet meer goed bij het interieur past, terwijl de keuken wel nog in goede staat verkeert. Dan is de keuken wrappen interessant vergeleken met het aanschaffen van een nieuwe keuken. Je kunt namelijk zelf de keuken wrappen met een goede wrapfolie tegen een voordelige prijs. Deze prijs ligt vele malen lager dan de kosten van een nieuwe keuken.

  1. Er is geen hak- en breekwerk nodig

Als je echt een nieuwe keuken wilt, dan is er natuurlijk hak- en breekwerk nodig. Er lopen voortdurend vakmensen door je woning, stof wordt door je hele huis verspreid en er is sprake van geluidsoverlast. Een nieuwe keuken is leuk, maar voordat je er eenmaal van kunt genieten heb je toch wel met aardig wat ongemakken te maken. Hier heb je geen last van als je zelf met wrapfolie aan de slag gaat. Er is geen hak- en breekwerk nodig om wel te gaan genieten van een nieuwe keuken. Je geeft jouw bestaande keuken namelijk een compleet nieuwe look, waarna er niets meer te zien is van de oude uitstraling. De keuken ziet er als nieuw uit zonder dat je eerst door een periode vol ongemakken moet.

  1. De keuken krijgt een uitstraling die bij je past

Heb je een modern interieur, zoals een betonlook interieur of een industrieel interieur? Dan is het niet mooi als je keuken een landelijke look heeft. Andersom geldt dit precies zo. Hou jij van een landelijk interieur, maar is de woning die je hebt gekocht voorzien van een betonlook keuken? Dan combineert het niet mooi. Het is fijn als de keuken goed afgestemd is op de rest van je interieur, zodat er een mooi geheel ontstaat waarin je je echt thuis voelt. Met goede wrapfolie voor de keuken geef jij de keuken zelf een nieuwe look die perfect bij de sfeer en stijl van de rest van je woning past.

  1. Zelf de keuken wrappen is vrijwel altijd mogelijk

Vrijwel iedere keuken kan van een nieuwe look worden voorzien door middel van wrappen. Je kunt zelf de keuken wrappen als de keuken in de basis nog van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit is. Verkeert je keuken nog in goede staat, maar ben je niet (meer) blij met de kleur of de stijl van je keuken? Dan kun je dit met wrapfolie eenvoudig aanpassen. Is de keuken niet meer van goede kwaliteit? Dan kan het verstandiger zijn om deze te laten vervangen. Toch, als de keuken nog wel wat jaartjes mee kan, dan is wrappen altijd een optie.

Wil jij ook zelf de keuken wrappen?

Je kunt prima zelf de keuken wrappen om te gaan genieten van de look en feel van een nieuwe keuken. Hiervoor heb je natuurlijk hoogwaardige wrapfolie nodig. Deze wrapfolie kun je voordelig bij ons bestellen. Je kunt hiervoor een offerte aanvragen. Elke keuken is immers anders. Wij maken graag een offerte op maat voor je. Wil je eerst meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op.