• Lorem ipsum

Plakfolie

Plakfolie kopen: jouw interieur weer als nieuw!

Interieurfolie is ideaal als jij wilt genieten van een nieuw interieur zonder veel geld uit te geven. Met onze dikke kwaliteitsfolie voor het interieur geef je alles wat jij maar wilt een heel nieuwe look. De interieurfolie is niet alleen geschikt voor op bijvoorbeeld keukenkastjes, het aanrecht of de eettafel. Deze interieurfolie kan echt door heel het huis gebruikt worden om objecten in een nieuw jasje te steken. Het enige wat belangrijk is, is dat de ondergrond vlak is. Wil jij bijvoorbeeld de vensterbanken een nieuwe look geven? Dan kun je onze interieurfolie hier ook voor gebruiken!

Interieurfolie van de hoogste kwaliteit

Het is heel belangrijk dat interieurfolie van optimale kwaliteit is. Je wilt niet dat de interieurfolie scheurt als je een kastdeurtje opent, bijvoorbeeld. Daarnaast is onze interieurfolie ook geschikt voor in de keuken, waar oppervlakken toch vaak wat meer dan gemiddeld belast worden. Je bent bij ons verzekerd van interieurfolie van de hoogste kwaliteit. De folie blijft jarenlang mooi en is goed bestand tegen de meest uiteenlopende invloeden. Door de hoge kwaliteit wordt het plakken van de interieurfolie ook heel gemakkelijk. Je geeft elk vlak object in een handomdraai een compleet nieuwe look waar je jarenlang van kunt genieten. Dat is natuurlijk veel goedkoper dan het aanschaffen van een compleet nieuw interieur!

Diverse soorten interieurfolie kopen

We hebben allemaal een eigen smaak als het om het interieur gaat. Jij wilt jouw interieur een nieuwe look geven waar jij blij van wordt. Dat begrijpen we! Daarom kun je bij ons veel verschillende soorten interieurfolie kopen. We hebben niet alleen verschillende soorten interieurfolie, maar van elke soort zijn er ook weer meerdere kleurvarianten beschikbaar. Onze interieurfolies worden verdeeld in de volgende categorieën:

  • Effen kleur
  • Soft touch
  • Hout
  • Marmer
  • Metaal
  • Natuursteen
  • Textiel
  • Glitter
  • Leer

Interieurfolie kopen bij Muursticker4Sale

Muursticker4Sale is natuurlijk jouw ervaren adres voor maatwerk muurstickers en raamfolie. Wij hebben ons ruime assortiment voor particulieren én bedrijven aangevuld met een mooi assortiment interieurfolie. Je kunt bij ons voordelig online de interieurfolie bestellen die het best bij jou past. Wij maken de interieurfolie vervolgens volledig op maat voor je. Dit betekent ook dat je de folie niet kunt retourneren. Ben je niet helemaal zeker van je keuze? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.

Instructie filmpje plakken van plakfolie

FAQ

Is interieurfolie makkelijk te plakken?

Zeker! Onze interieurfolies zijn voorzien van luchtkanalen, waardoor er geen luchtbellen onder de folie kunnen ontstaan. Hierdoor kun je de interieurfolie altijd makkelijk en mooi egaal plakken.

Kan interieurfolie makkelijk verwijderd worden?

Interieurfolie is voorzien van een zeer sterke laag lijm. Dit is ook noodzakelijk om te voorkomen dat de folie makkelijk van meubels of bijvoorbeeld van je keukenkastjes los kan laten. Dit maakt het verwijderen van interieurfolie lastiger dan bijvoorbeeld het verwijderen van statische raamfolie, en dat is natuurlijk ook precies de bedoeling!

Kan interieurfolie worden schoongemaakt?

Zeker! Er kunnen natuurlijk altijd vlekjes op de interieurfolie ontstaan zoals dit in de keuken of op je meubels ook gebeurt. Je kunt de interieurfolie schoonmaken met en vochtige doek en – indien nodig – een mild schoonmaakproduct. Gebruik geen bijtende stoffen, schuurmiddelen, chloor of bleek voor het reinigen van je interieurfolie.

Gaat de interieurfolie verkleuren in de zon?

Nee, dit zal niet gebeuren. Wij leveren hoogwaardige interieurfolie die bestand is tegen Uv-straling. Daarnaast is onze interieurfolie ook prima bestand tegen vuil, water, schuren en diverse vormen van slijtage, waaronder barsten, schilferen, vergeling en delaminatie.

Zijn vingerafdrukken zichtbaar op de interieurfolie?

Nee, in principe blijven er geen vingerafdrukken op de interieurfolie zichtbaar wanneer je de folie hebt aangeraakt. Dit kan wel het geval zijn wanneer de handen vuil zijn, zoals vettig. In dit geval kun je natuurlijk de vingerafdrukken verwijderen met een vochtige doek en mild schoonmaakmiddel, zoals een biologisch afbreekbaar ontvettingsmiddel.