Muursticker Als je gelooft in jezelf - Muursticker4sale
Muursticker als je gelooft in jezelf
Muursticker als je gelooft in jezelf €17,95

Muursticker als je gelooft in jezelf

€17,95
Op voorraad
Informatie

Muursticker als je gelooft in jezelf, want dat is belangrijk!

Soms kan een extra duwtje in de rug wonderen doen. U hoeft dit extra duwtje bovendien vaak helemaal niet zo ver te zoeken, in tegendeel. Neem nu bijvoorbeeld deze Muursticker als je gelooft in jezelf. Dit prachtexemplaar is niet alleen prima geschikt om te kleven op één van de verschillende muren van uw woonkamer, wat bovendien ook te denken van uw thuiskantoor of zelfs de kinderkamer? In het laatste geval krijgt uw zoon of dochter ongetwijfeld een extra boost bij het studeren voor de aankomende examens. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat dit een fantastische muursticker is welke heel wat mensen gelukkig kan maken.

Deze Muursticker als je gelooft in jezelf kan iedereen op een zeker ogenblik wel helpen om terug de juiste weg te vinden in het leven. Bent u ook een persoon die wel eens het geloof in het leven verliest of wilt u gewoon een extra positieve 'vibe' brengen in uw woning? In dat geval is het wellicht de moeite waard om even deze mooie vorm van muurdecoratie te ontdekken.

Specificaties
Materiaal: Vinyl
Leverbaar in de kleuren: Geel, Oranje, Rood, Roze Lichtblauw, Donkerblauw, Groen, Lichtbruin, Donker bruin, Wit, Zwart, Lichtgrijs, Donkergrijs, Zilver, Goud
Kleur afwerking: Mat (Zilver & Goud glimmend)
Type sticker : Contourgesneden, zonder witte of transparante randen.
Plaatsing : Eenvoudig aanbrengen, eenvoudig weer te verwijderen
Geschikte ondergronden: Behang (glad), Glasvezel- of vliesbehang, Aluminium en andere metaalsoorten, Deuren, De meeste muurverf- en latexsoorten, Glas, Hout, Keukenkastjes
Ongeschikte ondergrond: Ruw beton, Water- en vuilafstotende muurverf , Grove structuur muurverf, Granol, Grips
Kleur garantie: Binnen 7 jaar buiten 3 jaar
Muursticker als je gelooft in jezelf
Reviews
8 / 10
Michel 24 April 2019

Toffe site die veel spreuken en tekeningen biedt (voor jong en oud) om je muren een extra cachet te geven. De mee bestelde rakel om de stickers op een ideale, deftige en gemakkelijke manier aan te brengen werd spijtig genoeg niet meegeleverd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »