Kitchen the heart of the home Muursticker4sale
Muursticker Kitchen the heart of the home
Muursticker Kitchen the heart of the home €22,95

Muursticker Kitchen the heart of the home

€22,95
Op voorraad
Informatie

Muursticker Kitchen the heart of the home

Een beetje muurdecoratie in uw keuken voorzien is altijd leuk. Het aanbrengen van een muursticker kan er dan ook niet alleen voor zorgen dat een lege muur meteen een stuk levendiger oogt, daarnaast kan er ook nog eens een leuke spreuk mee worden geïmplementeerd in één van de belangrijkste ruimtes van het huis. Deze Muursticker Kitchen the heart of the home is een mooi voorbeeld van zo'n muursticker. Bovendien kan ze worden aangekocht in meerdere kleuren en afmetingen waardoor ze in werkelijk elk kookparadijs optimaal tot haar recht kan komen.

We doen tegenwoordig in een keuken veel meer dan koken alleen. Bij menig aantal woningen is ze dan ook uitgegroeid tot een sociale ontmoetingsplaats. Geldt dat ook voor uw keuken en wilt u ze graag opfleuren met een leuke eye-catcher die ook uw bezoekers zal weten te amuseren? In dat geval is deze Muursticker Kitchen the heart of the home bestellen een aanrader!

Reviews
10 / 10
claudia 05 Mei 2020

Top service! Besteld en de volgende dag in huis. De sticker ziet er mooi uit.

8 / 10
Marry 22 April 2020

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
bert 12 Mei 2019

is zeer goed wel niet makelijk om aan te brengen daar het steeds op het papier blijft kleven

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »