• Lorem ipsum

Keuken wrappen: geef jouw keuken een nieuwe look!

Een keuken wrappen is natuurlijk veel voordeliger dan een nieuwe keuken aanschaffen. Is jouw keuken nog van goede kwaliteit en heeft deze een indeling die aan je wensen voldoet, maar ben je niet (meer) zo blij met de ‘look & feel’ van je keuken? Dan hoef je echt niet diep in de buidel te tasten om dan toch maar een nieuwe keuken aan te schaffen. Je kunt de keuken wrappen en er zo voordelig voor zorgen dat je keuken er weer als nieuw uitziet, in de kleur en stijl die jij mooi vindt!

Waarom je keuken wrappen?

Een heel belangrijk voordeel van de keuken wrappen is natuurlijk wel dat je jouw keuken de kleur en uitstraling geeft die goed past bij je interieur en je persoonlijke smaak. Met de juiste folie zorg je ervoor dat je bestaande keuken weer helemaal aan je woonwensen voldoet. Voor veel mensen is de keuken een belangrijke ruimte in huis, die soms onderdeel uitmaakt van de woonkamer. De keuken is een gezellige plek, waar niet alleen gekookt wordt, maar waar ook wordt genoten van een wijntje, van spelletjes met familie of vrienden, en van goede gesprekken aan het einde van de dag. Juist daarom is het belangrijk dat de keuken de juiste sfeer ademt. Is dit bij jouw keuken niet meer het geval? Dan kun je de uitstraling en sfeer van je keuken makkelijk aanpassen door je keuken te wrappen. Wij bieden je hiervoor hoge kwaliteit wrap folie.

Wanneer kun je de keuken wrappen?

Voor het wrappen van de keuken maak je gebruik van een speciale soort wrap folie die hier speciaal voor bedoeld is. Deze wrap folie kan gewoon over kleine vlekjes en krasjes worden aangebracht, waarna deze kleine oneffenheden zijn verdwenen. Zitten er grotere beschadigingen in kastjes of zit er een barst of buts in het aanrechtblad? Dan raden we je aan om deze eerst op te vullen, bijvoorbeeld met een plamuur, waarna je de wrap folie eroverheen aan kunt brengen. Ook deze beschadigingen zijn dan niet meer zichtbaar. Een keuken wrappen is dus goed mogelijk als er beschadigingen aanwezig zijn. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de keuken in de basis nog van goede kwaliteit is, zodat deze nog jaren mee kan. Neem gerust contact met ons op als je twijfelt of jouw keuken nog kan worden voorzien van wrap folie.

 

Resultaten van anderen

Anderen gingen je voor met het wrappen van de keuken. Keuken wrappen voor en na foto’s voor een indruk van de resultaten. Ontdek de verschillende mogelijkheden en laat je inspireren.

Hoe lang duurt het wrappen van een keuken?

Je kunt de keuken binnen één of twee dagen helemaal klaar hebben, uiteraard mede afhankelijk van de grootte van je keuken.  Je hoeft je niet druk te maken over rommel of stof, en de keuken is na de werkzaamheden direct weer te gebruiken. Met een complete keukenverbouwing is dit niet mogelijk.

Keuken wrappen met hoogwaardige kwaliteit wrap folie

Wil je je keuken wrappen, dan is het belangrijk dat je hier een hoogwaardige kwaliteit folie voor wordt gebruikt. De keuken krijgt immers toch wel wat te verduren en je wilt niet dat er krasjes of andere beschadigingen ontstaan als er iets langs de wrap folie schuurt. Wij bieden wrap folie van de beste kwaliteit. Onze wrap folie voor keukens is niet alleen sterk, maar ook hittebestendig tot 110 graden Celsius. Daarnaast verkleurt de wrap folie niet, ook niet als de zon er de hele dag op staat. Hygiëne is belangrijk in de keuken. Daarom zijn onze wrap folies antibacterieel en bestand tegen vuil, schimmels en water. Onze wrap folies zijn tussen de 200 en 350 micron dik en ook geschikt om het aanrechtblad mee te wrappen. Wij zijn overtuigd van de optimale kwaliteit van onze wrap folie en bieden je dan ook 10 jaar garantie op verkleuren, barsten en schilferen.

Keukenwrappen met de juiste wrapfolie

Niet alle soorten folies zijn geschikt voor het wrappen van de keuken. Op de eerste plaats zijn er folies die niet goed bestand zijn tegen vocht en hitte, waardoor deze snel zullen beschadigen bij gebruik in de keuken. Daarnaast ontstaan er vaak bij het aanbrengen van folies van matige kwaliteit al problemen, zoals luchtbellen die je niet meer weg krijgt. Wij bieden uitsluitend de juiste folie mét een professioneel resultaat. Uiteraard zijn de folies bestand tegen hitte en vocht. Daarnaast kun je rekenen op een optimale kleurvastheid. Je krijgt 10 jaar garantie op verkleuren.

Ontdek de vele mogelijkheden om je keuken een prachtige nieuwe uitstraling te geven met onze professionele keuken wrapfolie. Of je nu een kleine, normale of grote keuken hebt, wij hebben de perfecte wrapfolie voor je.

  • Kleine keuken: Vanaf slechts 125 euro* geef je jouw kleine keuken een frisse look met hoogwaardige materialen.
  • Normale keuken: vanaf 325 euro* verander je jouw normale keuken in een stijlvolle en eigentijdse ruimte die perfect bij je smaak past.
  • Grote keuken: Heb je een ruime keuken? Vanaf 500 euro* zorg je ervoor dat jouw grote keuken een luxueuze uitstraling krijgt die indruk maakt.
  • Maatwerk: Voor unieke keukens op maat, bieden we vrijblijvende offertes aan. Ontdek de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan voor wrapfolie voor jouw maatwerk keuken.
  • Let op: Deze prijzen zijn exclusief aanrechtblad. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, voor meer informatie of een persoonlijk advies.

*Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen variëren op basis van specifieke wensen en eisen

Wat vinden onze klanten?

[ism_review_carousel]