Raamfolie Huisnummer met 2 strepen | Muursticker4sale.nl Muursticker4sale
Raamfolie Huisnummer met 2 strepen
Raamfolie Huisnummer met 2 strepen €7,95

Raamfolie Huisnummer met 2 strepen

€7,95
Op voorraad
Informatie

Raamfolie huisnummer met twee strepen

Raamfolie huisnummer met twee strepen is een simpele en subtiele maar strakke manier om voorbijgangers duidelijk te maken op welk huisnummer u woont. Bij deze raamfolie wordt er geen gebruik gemaakt van namen en allerlei teksten. Hier gaat het simpelweg om het huisnummer. Een ander belangrijk en bijkomend voordeel van dit raamfolie is dat u kunt profiteren van de privacy. Het gezandstraalde folie zorgt ervoor dat niemand meer door het glas naar binnen kan kijken.

Aanpassingen in het menu

In het menu aan de rechterkant kunt u indien gewenst het lettertype van het huisnummer aanpassen. Ook de grootte van het huisnummer kan veranderd worden, wanneer u de cijfers op het voorbeeld aan de grote kant vindt. Geef ook de exacte afmeting van het raam in uw door op, zodat het folie speciaal op maat gemaakt kan worden. Als uw bestelling thuis wordt bezorgd kunt u hier gelijk mee aan de slag door het folie zorgvuldig op het glas te plakken.

Specificaties
HR++: Geschrikt
Lichtdoorlatend: 65%
Geschikte Temperatuur: - 30 °C tot 110 °C
In kijk naar binnen: Alleen door uitsnijdingen
Levensduur : 10 jaar
Namen en of vormen: Uit de folie gesneden
Raamfolie Huisnummer met 2 strepen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webshop keurmerk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »