Muursticker dieren XXL | Muursticker4sale
Muursticker dieren XXL
Muursticker dieren XXL €99,95

Muursticker dieren XXL

€99,95
Informatie

Muursticker dieren XXL

Afmeting
Giraffe 96 x 146cm
Aap 72 x 86 cm
Vogel 48 x 51 cm
Olifant 115 x 85 cm

Met deze dierensticker XXL heb je voor de kinderkamer echt een leuke decoratie voor op de wand, of je kunt de sticker ook in verschillende delen ophangen verspreid op de wand en een van de dieren op de deur. De sticker bestaat uit vier afzonderlijke delen, die ieder stuk voor stuk in cartoonvorm zijn uitgevoerd. Het lachende aapje wat vrolijk slingert aan een tak van een boom, de giraffe die net een blaadje van de boom heeft gepakt en dit aan het eten is.

Omdat de dieren muurstickers los van elkaar zijn aan te brengen heb je bij geen van de vier stickers randen en zijn ze prachtig uitgesneden. Door verschillende plaatsen te gebruiken om de stickers aan te brengen, maak je dat je door de hele kamer leuke wandversieringen hebt. Maak de kinderkamer nog vrolijker met deze unieke set stickers, je zoon of dochter wordt vrolijk wakker in een beestenboel.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webshop keurmerk
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »