• Lorem ipsum

Muurstickers dieren

Toon:
€23,99
Muursticker Afrika Dieren Lees meer
€20,99
Muursticker vogels op tak Lees meer
€20,99
Muursticker vogel met huisje Lees meer
€24,99
Muursticker Koe met benaming Lees meer
Artikelcode K634
€18,99
Muursticker origami hert Lees meer
€23,99
Muursticker dinosaurus skelet Lees meer
€9,95
Artikelcode K580
€23,99
Muursticker Tijger Lees meer
Artikelcode K666
€23,99
Muursticker giraffe Lees meer
€23,99
Muursticker mama en papa waken Lees meer
€23,99
Muursticker vliegende vlinders Lees meer
Artikelcode F041
€9,95
Muursticker vos Lees meer
€23,99
Muursticker Herten met bergen bomen en huis Lees meer
€23,99
Muursticker Kat en muis spelen Lees meer
Artikelcode K787
€15,99
Muursticker Pandabeer Lees meer
€9,95
Muursticker Pandabeer hangend aan tak Lees meer
€23,99
Muursticker Tijger lopend Lees meer
Artikelcode K826
€25,99
Muursticker Vogels Lees meer
€28,99
Muursticker giraffe met groeimeter Lees meer
Artikelcode K624
€20,99
Muursticker sterrenbeeld waterman Lees meer
Artikelcode K786
€97,00
Muursticker dieren XXL Lees meer
Artikelcode K784
€9,95
Muursticker Labrador Lees meer
Artikelcode K793
€23,99
Muursticker papegaai Lees meer
Artikelcode F057
€9,95
Muursticker pandabeer Lees meer
Toon:
Muurstickers dieren

Muurstickers dieren

Bij Muursticker4sale beschikken wij over een ruim assortiment aan muurstickers van dieren. Ontdek onze hoogwaardige kwaliteit stickers en doe inspiratie op voor in de woon- of slaapkamer. Profiteer ook van onze snelle levering.

Ruim assortiment aan dieren muurstickers

Bij Muursticker4sale hebben wij enkel de mooiste stickers opgenomen in de collectie dieren muurstickers. Een van onze favoriet is de leeuwe muursticker. Ook wel de koning van de jungle genoemd. Dit is dan ook een goede sticker wanneer u een jungle achtig thema nastreeft. Denk bijvoorbeeld aan de kamer van uw kleine jongen. Waarschijnlijk gaat hij de sticker fantastisch vinden. Ook voor je kleine stoere meid is de leeuw muursticker een goede keus. Ontdek ook de olifant en andere jungle achtige dieren in de collectie.

Muurstickers van dieren in de kinderkamer

Van alle kamers in huis is de kinderkamer de meest ideale plek om uw creativiteit de vrije loop te laten. Bij Muursticker4sale weten wij een leuke manier om dit te doen, met muurstickers natuurlijk. Mooie en schattige stickers zorgen voor een gezellige sfeer in de kinderkamer. Een deel van de dieren muurstickers bevatten vrolijke kleuren die de ruimte eenvoudig zullen opfleuren. Creëer op deze manier eenvoudig een plek waar je kind zich op zijn gemak kan voelen. De muurstickers uit onze dieren collectie zorgen niet alleen voor een glimlach op het gezicht van de kinder, ook volwassenen zijn er enthousiast over.

Eenvoudig de dieren muursticker aanbrengen

Het aanbrengen van de dieren sticker is gelukkig geen lastige klus. Bij elke bestelling krijgt u namelijk van ons een plakinstructie meegeleverd. Het is daarom heel eenvoudig om zelf de sticker te plaatsen. Wij raden echter wel aan om dit met twee personen te doen. Bij het plakken van de muursticker is het belangrijk dat de muur vetvrij en droog is. Ook is het van belang dat de muur weinig structuur heeft. Na enige tijd toe aan een nieuwe muursticker? Dan kunt u de sticker eenvoudig verwijderen door deze te verwarmen met een föhn.

Dieren muurstickers bestellen

Op zoek naar muurstickers van dieren? Bij Muursticker4sale heeft u een ruime keus uit verschillende dieren. Van realistische tot cartoonachtige stickers, wij hebben het allemaal in ons assortiment. De stickers kunt u aanbrengen op verschillende plekken in huis. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, maar ook in de slaapkamer staat het hartstikke mooi. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren door één of meerdere designs. Bestel de gewenste sticker eenvoudig online en maak uw woning compleet.
Bijvoorbeeld de dierensticker XXL.

Muurstickers van dieren op maat

Mist u het gewenste dier in onze collectie dieren muurstickers? Wees dan niet getreurd. Bij Muursticker4sale kunnen wij ook muurstickers op maat laten maken. Liever geen muurstickers van wilde dieren, maar een tam huisdier? Ook dit is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan je eigen huisdier afgebeeld als muursticker! Hoe leuk is dat. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Dieren muursticker kopen bij Muursticker4sale

Wanneer u een van de dieren muurstickers aanschaft wilt u natuurlijk enkel de beste kwaliteit in huis halen. Bij Muursticker4sale bieden wij hoogwaardige kwaliteit materialen waardoor de muurstickers zeker tegen een stootje kunnen. Geniet langdurig van de dieren muurstickers in de woon- of slaapkamer.