Muursticker Mom's kitchen dinner choices take it or leave it - Muursticker4sale
Muursticker Mom's Kitchen
Muursticker Mom's Kitchen €17,95

Muursticker Mom's Kitchen

€17,95
Op voorraad
Informatie

Muursticker Mom's Kitchen, stoer en opvallend

Het in huis halen van deze Mom's Kitchen muursticker zorgt er voor dat u kiest voor een prachtige muursticker die ook nog eens gepaard gaat met een duidelijke, krachtige spreuk. Niet alleen staat er op deze sticker 'Mom's Kitchen' af te lezen, daarnaast is er ook nog de krachtige stelling 'take it or leave it'. Zo wordt het meteen duidelijk dat er nooit nog door uw gezinsleden gediscussieerd moet worden over wat ze op hun bord krijgen!

De muursticker Mom's Kitchen is natuurlijk ook een subtiele verwijzing naar moeders keuken, een keuken waar we allemaal zoveel jaren van hebben genoten. Er voor kiezen om deze muursticker in uw keuken te integreren brengt dan ook altijd een zeker nostalgisch gevoel met zich mee. Geldt dat ook voor u en wil u ook graag deze prachtige wanddecoratie in uw keuken opnemen? Bestel ze dan snel in de gewenste afmetingen en kleuren!

Reviews
10 / 10
Nathalie 21 Augustus 2019

Produkt is op tijd geleverd.
Zeer gemakkelijk aan te brengen!

10 / 10
Mirella 14 April 2019

Voldeed aan de verwachtingen snelle levering!!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »