• Lorem ipsum

Baby- en Kinderkamer muurstickers

Wij hebben een groot aanbod aan Baby- en Kinderkamer muurstickers. Onze muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden snel geleverd!

Toon:
€22,95
Muursticker Eat sleep game repeat Lees meer
€23,95
Muursticker vliegtuig met naam Lees meer
Artikelcode K663
€22,95
Muursticker Mountainbike Lees meer
Artikelcode F050
€28,95
Muursticker monster Lees meer
Artikelcode F034
€26,95
Muursticker konijn Lees meer
Artikelcode F023
€21,95
muursticker Piraten Lees meer
Artikelcode F009
€28,95
Muursticker giraffe Lees meer
€22,95
Muursticker ster met naam Lees meer
€17,95
Muursticker tractor met naam Lees meer
Artikelcode K070
€17,95
Muursticker Kasteel Lees meer
€19,95
Muursticker motor met naam Lees meer
Artikelcode F030
€25,95
shovel muursticker Lees meer
Artikelcode F022
€28,95
muursticker piratenschip Lees meer
€23,95
Muursticker vliegtuig op grond Lees meer
Artikelcode F013
€24,95
Muursticker Slang Lees meer
Artikelcode F001
€34,00
Muursticker tijger Lees meer
€19,95
Muursticker Jeep met naam Lees meer
Artikelcode K835
€29,95
€27,95
Muursticker twee uilen op tak Lees meer
Artikelcode F021
€25,95
Muursticker uil op tak Lees meer
Artikelcode F007
€28,95
Muursticker giraffe Lees meer
Artikelcode K071
€22,95
Muursticker our angel Lees meer
Artikelcode K640
€22,95
Muursticker sportwagen 2 Lees meer
€22,95
Muursticker Volleybal met naam Lees meer
Toon:
Baby- en Kinderkamer muurstickers

Muurstickers: babykamer en kinderkamer

Met muurstickers geeft u ieder vertrek een persoonlijke touch. Voor kinderen is dat misschien nog wel het allerleukst. Je eigen kamer met een muursticker van je favoriete dier, hobby of idool: daar wordt ieder kind blij van! In ons assortiment zijn er veel verschillende soorten muurstickers voor zowel de babykamer als de kinderkamer te vinden. Om u op weg te helpen geven wij u daarom wat inspiratie voor het kiezen van de leukste muurstickers voor kinderkamers en voor babykamers.  Het is natuurlijk aan u en uw kind om te bepalen welke muursticker het beste past!

Wat zijn de leukste muurstickers voor de babykamer?

Is de baby op komst of net geboren? Dan mag muurdecoratie voor de babykamer tijdens de inrichting niet ontbreken. Wordt het een jongetje of een meisje? Voor beiden zijn er veel leuke muurstickers voor de babykamer om van te kiezen. Muurstickers met namen, dieren, of symbolen bijvoorbeeld zorgen voor vrolijke sfeer in de babykamer.

Muurstickers met namen voor de babykamer

Is er een meisje op komst? Dan is een muursticker van de naam met hartjes een lieve, vrolijke toevoeging aan de babykamer en een geschikte keuze. Voor jongens is een muursticker met sterren en met de naam van uw kindje misschien leuker, al is de keuze natuurlijk geheel aan uzelf.

Muurstickers met dieren

Zoekt een vrolijke muursticker voor de babykamer? Lieve dieren aan de muur zijn dan een perfecte keuze. De muursticker met olifant staat bijvoorbeeld heel leuk in een babykamer. Veel kinderen zijn dol op olifantjes en worden blij van deze dieren. Plak de sticker op een speciaal plekje in de kinderkamer en laat uw zoon of dochter hiervan genieten!

De leukste muurstickers voor de kinderkamer

Zoekt u leuke muurstickers voor de kinderkamer? Ook daarin is ons assortiment breed. Stoere muurstickers voor de jongenskamer, of juist typisch voor de meiden: bij Muursticker4sale vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. De favoriete hobby van uw kinderen, een prachtige sterrenhemel, of hartjes als decoratie voor de kinderkamer? Laat u inspireren!

Muurstickers voor de jongenskamer

Is uw kind weg van voetbal? Verras uw kind dan bijvoorbeeld met een muursticker van een voetbalspeler. Andere populaire keuzes zijn muurstickers van sportwagens, crossmotoren of dinosaurussen. Bekijk ons assortiment en zoek de mooiste categorie en de mooiste muursticker uit die bij uw kind past!

Muurstickers voor de meidenkamer

Onder meiden zijn populaire muurdecoraties voor de kinderkamer hartjes, eenhoorns en dieren. is uw dochter fan van dansen en optreden? Kies voor een muursticker van een ballerina met de naam uw dochter.

Ontwerp uw eigen muursticker voor de kinderkamer

Zit de gewenste muursticker voor de kinderkamer of babykamer er niet bij? Dan kunt u bij Muursticker4sale ook uw eigen muursticker ontwerpen. Zo kunt u een eigen sticker maken die perfect past bij de stijl voor de babykamer of kinderkamer van uw kinderen. Alle muurstickers zijn ook in verschillende kleuren te krijgen, zelfs goud en zilver! Tevens is het mogelijk om bij ons een gratis proefkleur aan te vragen als u twijfelt. Met een proefkleur kunt u thuis kijken of het de gewenste kleur is of niet. In totaal kunt u uit 16 verschillende kleuren kiezen. Heeft u toch niet de juiste muursticker voor de kinderkamer kunnen vinden? U kunt ons ook altijd benaderen voor het bespreken van een uniek ontwerp. Samen zetten wij alles op een rij en wij om een uniek ontwerp te creëren. Hier gaan we vervolgens meteen aan de slag!

Hoe kunt de muurstickers plakken in de kinderkamer?

Naast het feit dat u een gehele kinderkamer opvrolijkt met één of meerdere muurstickers, zijn onze producten ook ‘leefbaar’ gemaakt. Een muursticker kunt u eenvoudig zelf aanbrengen. Wij leveren bij elke bestelling een plakinstructie mee waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het plakken moet worden uitgevoerd. Alle muurstickers voor de kinderkamer zijn gemaakt van hoge kwaliteit en zijn van vinyl. De muurstickers zijn hierdoor gemakkelijk schoon te maken met een doek, zonder dat er vervaging ontstaat of dat de sticker loslaat.

Waarom muurstickers bestellen bij Muursticker4sale?

De collectie van onze muurstickers heeft voor iedere smaak wat te bieden. Toch kan het zijn dat u twijfelt of dat wenst u een uniek ontwerp op maat. Indien u twijfelt, dan raden wij aan om een foto te sturen van de babykamer of kinderkamer. Vervolgens bewerken wij de foto en plaatsen wij de aangegeven muursticker op de gewenste plek. Wij sturen u de foto terug waarna u zelf het resultaat kunt beoordelen.