Retourneren | Muursticker4sale.nl Muursticker4sale

Retourneren

Vanaf de datum van bestelling heeft u 14 dagen het recht om de bestelling te annuleren, zonder daarvoor een reden op te geven. Heeft u de annulering aan ons doorgegeven, dan krijgt u 14 dagen om het geleverde product aan ons te retourneren. Zodra wij het product retour hebben ontvangen krijgt u het orderbedrag en verzendkosten volledig gecrediteerd. De kosten voor retoursturen zijn wel voor eigen rekening.

Wilt u direct gebruik maken van het zogenaamde herroepingsrecht? Neem dan contact met ons op via info@muursticker4sale.nl. De producten dienen in originele staat aan Muursticker4sale retour gestuurd te worden, indien mogelijk in originele verpakking. Binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour storten wij het orderbedrag terug op uw rekening.

Helaas is het niet mogelijk om de vinyl muurstickers te retourneren. Dit omdat alle vinyl muurstickers in de webshop maatwerk producten zijn omdat u zelf de kleur en afmetingen kiest. U muursticker wordt dus pas geproduceerd wanneer deze besteld is in de webshop.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »