• Lorem ipsum

Keukenraam folie

Toon:
Artikelcode R4
€9,95
Raamfolie met strepen Lees meer
Artikelcode R5
€9,95
Geef uw woning een nieuwe look met deze raamfolie met sierlijke vormen Lees meer
Artikelcode R6
€9,95
Raamfolie Kader Lees meer
€9,95
Raamfolie Home sweet home deze sticker is ideaal voor bij het keuken raam. Lees meer
Artikelcode R8
€9,95
Raamfolie buddha Lees meer
Artikelcode Op maat
€7,95
Raamfolie op maat gesneden Lees meer
€9,95
Raamfolie vogels op lijn Lees meer
Artikelcode VL25-2
€9,95
Raamfolie vogels op tak Lees meer
Artikelcode R10
€9,95
Raamfolie vlinders Lees meer
€9,95
Raamfolie strepen met vierkant Lees meer
€9,95
Raamfolie strepen met vierkant Lees meer
Artikelcode R12
€9,95
Raamfolie Afrika Lees meer
Artikelcode R13
€9,95
Raamfolie poes in tak Lees meer
€9,95
Raamfolie origami Kolibrie Lees meer
Artikelcode R14
€9,95
Raamfolie strepen Lees meer
€9,95
Raamfolie meerdere strepen Lees meer
Artikelcode R16
€9,95
Raamfolie stenen Lees meer
€9,95
Raamfolie stenen Lees meer
Artikelcode R18
€9,95
Raamfolie stenen Lees meer
€9,95
Raamfolie stenen Lees meer
Artikelcode R20
€9,95
Raamfolie Yin Yang Lees meer
€9,95
Artikelcode TRP750
€9,95
Toon:
Keukenraam folie

Goedkope keukenraamfolie

Zorg voor voldoende privacy in huis! Niet alleen heeft u soms geen behoefte aan pottenkijkers, ook inspireert het de kwaden onder ons niet om te gaan stelen. Het gebeurt altijd wel een keer dat u uw dure laptop in het zicht heeft liggen. Met een keukenraamfolie is dat geen probleem.

Keukenraamfolie houdt de warmte tegen

Wist u dat de folie warmte tegenhoudt? Door te kiezen voor warmte werende folie heeft u uw ideale binnentemperatuur beter in de hand! Vooral als u een grote raam heeft kan het binnen erg warm worden. Tegenwoordig worden de zomers steeds warmer. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor warmte werende folie.

Kies uw eigen thema

Een keukenraamfolie heeft u in veel varianten. Tegenwoordig zijn er steeds minder folies zonder versieringen verkrijgbaar. Bedenk daarom goed voor uzelf welke folie bij u past. Bent u spiritueel? Misschien vindt u de buddha foliegoed bij u passen. Houdt u meer van een zakelijke raamfolie? Uiteraard kunt u ook kiezen voor de variant met strepen. It’s up to you!

Wilt u echt uw raamfolie personaliseren? Met behulp van een tool ontwerpt u uw muursticker bij Muursticker4sale naar wens. Zo is het wellicht een leuk idee om een naam erop te plaatsen. Uw ontwerp wordt vervolgens voor u gepersonaliseerd. 

Onze folies zijn van vinyl

Bij Muursticker4sale kiest u voor muurstickers van vinyl. Hier hebben wij bewust voor gekozen,  omdat dit sterk materiaal is waardoor u het bijna overal op kan plakken. Zo verzekeren wij u dat de folie minimaal tien jaar lang meegaat.

Hoe plaatst u de folie op uw raam?

Maak allereerst uw raam schoon. Vervolgens plaatst u de folie op het raam. De meeste mensen kijken tussen de 1.40 en 1.80 hoogte. Met hulp van een waterpas en een niet-watervaste stift tekent u de lijnen uit. Vervolgens knipt u de folie op ongeveer veertig centimeter hoogte. Voordat u de folie erop plaatst maakt u de ruit met een sopje nat. Dit zorgt er voor dat de folie nog iets kan verschuiven mocht het in eerste instantie niet helemaal loodrecht geplaatst zijn. Verwijder eerst de beschermlaag voor het plaatsen. Na het plaatsen ziet u waarschijnlijk nog wat kleine luchtbelletjes zien. Dit verwijdert u gemakkelijk met een zeem! Wilt u nog figuren uitsnijden? Dan is dat zeker mogelijk. Snij figuren uit met een hobbymes. Het is secuur werk, maar zo creëert u steeds meer uw ideale huis!

Wilt u de stickers weer verwijderen? Houd een föhn bij de hand. Dit helpt u om de muurstickers netjes te verwijderen. De muurstickers kunt u eenmalig gebruiken.

Een waardevolle investering

Waar alles tegenwoordig door de btw-heffing steeds duurder wordt, zijn muurstickers laag geprijsd. Voor slechts € 7,95 (inclusief verzendkosten) heeft u een keukenraamfolie die meer dan 10 jaar meegaat. Het bestellen gaat vrij eenvoudig. Meet eerst de exacte breedte en hoogte op. Vervolgens voert u de juiste getallen in. De keukenraamfolie wordt vervolgens voor u uitgesneden. U vindt het de volgende dag op de deurmat.

Plakinstructie aanbrengen raamfolie